Sport

„U” Cluj şi Unirea Dej, în „derby-ul suferinţei”, la volei masculin

Cele două echipe clujene din Divizia A1 de volei masculin, Unirea Dej şi Universitatea Cluj, joacă marţi un meci decisiv pentru evitarea retrogradării.

FOTO Arhivă u-cluj.ro FOTO Arhivă u-cluj.ro

Jocul programat în etapa numărul VIII din grupa 7-12 a Diviziei A1 de volei masculin,  va avea loc marţi, 11 aprilie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Înaintea acestui meci „U” este pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte, 3 mai puţin decât Unirea Dej. Dacă va învinge Unirea Dej şi VCM LPS Piatra Neamț în ultima etapă, cea de-a doua formaţie fiind retrogradată deja, Universitatea Cluj se poate salva de la încheiera pe una din ultimele două poziţii, care duce în divizia a doua.

„Este un meci foarte important, un derby. Trebuie să-i batem neapărat deoarece este cam ultima noastră șansă ca să nu retrogradăm. Este un meci foarte greu în care trebuie să fim încrezători în noi, să începem foarte bine meciul și să-l abordăm tactic foarte bine”, a declarat Patriciu Păștean, trăgătorul echipei clujene, pentru site-ul oficial al formaţiei. Biletul la meci costă 10 lei, iar studenții și persionarii beneficiază de 50% reducere, în timp ce elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter