Sport

Revanşa echipelor bucureştene: CFR-ul a cedat cu 2-0 şi pe terenul lui Dinamo

Echipa de fotbal CFR Cluj a pierdut cu 2-0 meciuri disputat miercuri seara, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 de fotbal.

Păun (în vişiniu) a semnat una din ocaziile clujenilor. FOTO Arhivă Păun (în vişiniu) a semnat una din ocaziile clujenilor. FOTO Arhivă

Clujenii au cedat la începutul play-off-ul şi pe terenul Stelei, cu acelaşi scor, 2-0. De precizat că în sezonul regulat CFR-ul a învins atât Steaua, cât şi Dinamo în deplasare.

Pentru dinamovişti jocul de miercuri este primul câştigat din faza play-off-ului. Adam Nemec (21) și Rivaldinho (43), au adus victoria bucureştenilor. Sud-americanul, fiul fostului fotbalist brazilian Rivaldo,  s-a aflat la primul gol în tricoul lui Dinamo.


Dinamo a înscris după două ratări ale aceluiaşi Nemec, în timp ce CFR-ul a replicat prin Adrian Păun, care a fost blocat de portarul Cerniauskas, transmite Agerpres. Patrick Petre a trecut şi el pe lângă un gol. La reluare CFR-ul a părut că apasă acceleraţia, dar ocaziile importante au lipsit, Dan Roman irosind o şansă în finalul meciului.

CFR Cluj rămâne pe locul 3 în clasamentul play-off-ului, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti a urcat pe locul patru, cu 26 de puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter