Sport

CFR Cluj, victorie categorică în faţa Craiovei. Deac s-a "revanşat" după penalty-ul ratat din Cupa României

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 4-1 (2-0), sâmbătă, la Pitești, într-un meci din etapa a 3-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, iar mijlocaşul "feroviarilor", Ciprian Deac a fost eroul echipei, cu o dublă şi o pasă de gol.

FOTO Arhivă / digisport.ro FOTO Arhivă / digisport.ro

CFR a profitat de forma mai slabă a craiovenilor după evoluția din Cupa României și s-a impus fără drept de apel. Ciprian Deac a deschis scorul (18), cu un șut de la circa 25 de metri, sub bara transversală, transmite Agerpres. Oaspeții și-au mărit avantajul peste două minute prin Adrian Păun (20), din pasa lui Deac.

Gazdele au marcat în debutul reprizei secunde, prin Gustavo, din penalty, în minutul 49, după un henț în careu comis de Răzvan Horj, dar clujenii au mai punctat de două ori pe contraatac, prin Tomislav Gomelt (69) și Ciprian Deac (73).


"Revanşa" lui Deac

Cu o dublă începută cu un "eurogol" şi o pasă decisivă, Deac s-a revanşat în meciul cu CSU Craiova după penalty-ul ratat în Cupa României cu ACS Poli Timişoara, când formaţia transilvăneană a fost eliminată din sferturile competiţiei.

"Am marcat un gol frumos, dar important e că mi-am ajutat echipa. Eu sunt un jucător de echipă, nu neapărat un marcator. Jucătorii noștri și-au făcut treaba foarte bine, am realizat o performanță incredibilă, mai ales că am plecat cu un dezavantaj de șase puncte", a spus Dea, potrivit gsp.ro.


Mijlocaşul a fost remarcat şi de selecţionerul Christoph Daum, care a spus că monitorizează în permanenţă jucători şi că Deac se descurcă foarte bine de la revenirea la CFR Cluj.

Universitatea Craiova a terminat meciul în zece oameni, Andrei Ivan fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben (89).


În urma acestui rezultat CFR Cluj a urcat pe locul doi în clasamentul play-off-ului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter