Sport

Daum, dezamăgit, dar încă optimist după semi-eşecul de la Cluj: „Mulţi jucători şi-au atins limita. Mai avem 50% şanse de calificare"

Selecţionerul Christoph Daum s-a declarat dezamăgit de rezultatul jocului cu Danemarca de la Cluj, 0-0, dar crede că tricolorii păstrează șanse de 50% de a ocupa locul al doilea în grupa pentru Cupa Mondială din 2018.

Christoph Daum are în palmares o victorie şi trei egaluri la cârma naţionalei tricolore. FOTO Arhivă Monitorul Christoph Daum are în palmares o victorie şi trei egaluri la cârma naţionalei tricolore. FOTO Arhivă Monitorul

''Suntem dezamăgiți. Am investit mult, mai ales în prima repriză, când am avut câteva șanse și sistemul a funcționat. Tempoul a fost foarte ridicat și în a doua repriză nu am mai făcut față. Jucătorii au fost foarte motivați să câștige. Cred că mulți jucători au fost la limita maximă. Trebuie să îi facem mai buni, dar, pe de altă parte, vedem că șansele de gol nu se transformă neapărat în goluri. Ne așteptam la mai mult, la o victorie, mai ales că am jucat acasă, unde tot timpul te aștepți să iei trei puncte. Mare parte din timp am făcut un joc bun, dar pentru un joc perfect ar fi trebuit să înscriem și să câștigăm”, a spus Christoph Daum la conferinţa de presă de după meci.

Christoph Daum este de părere că tricolorii mai păstrează în proporţie de 50% şanse de a încheia grupa pe locul 2 şi de a spera că vor ajunge la Mondialul din Rusia. ''Câtă vreme mai avem șanse, nu voi renunța la ele'', a punctat selecţionerul.


Egalată de Armenia

Duminică seară, Polonia a învins cu 2-1 Muntenegru în deplasare şi pare că a "scăpat" în câştigătoare a grupei, cu 13 puncte, urmată de Muntenegru şi Danemarca, ambele cu câte 7 puncte. Armenia a învins acasă Kazahstan şi a egalat echipa tricoloră în clasament, cu 6 puncte. Kazahstan este pe ultimul loc, cu doar 2 puncte.


Următoarele meciuri au loc pe 10 iunie cu următoruol program: Kazahstan - Danemarca (ora 19:00), Muntenegru - Armenia, Polonia - România (ora 21:45)

Ultimele Stiri
abonare newsletter