Sport

Derby-ul Transilvaniei şi al campionatului, astăzi la Cluj

U-BT cluj-Napoca şi CSU Sibiu, ocupantele primelor două locuri în clasamentul Ligii Naţionale Masculine de Baschet. îşi dispută astăzi de la ora 17 la Sala Sporturilor “Horia Demian” un nou episod din derby-ul Ardealului.

Dykes este aşteptat să revină pe teren astăzi, după absenţa de la Timişoara Dykes este aşteptat să revină pe teren astăzi, după absenţa de la Timişoara

Meciul face parte din etapa a 4-a din Top 6. Clujenii sunt liderii Ligii Naţionale de Baschet Masculin cu 39 de puncte, cu 4 mai multe decât CSU Sibiu, aflată pe locul secund. Elevii lui Mihai Silvăşan vin după o înfrângere dureroasă pe terenul lui BC Timişoara.

Vor să arate altceva

”Urmează meciul cu Sibiul, un meci în care trebuie să arătăm o altă față după meciul de la Timișoara, unde nu am fost suficient de concentrați, nu am avut intensitatea pe care trebuia să o avem pentru a putea câștiga. Cum le-am spus și băieților, orice meci este important, toată lumea vrea să ne învingă, toată lumea dă ce are mai bun împotriva noastră și nu va fi ușor nici într-un meci! Trebuie să ne vedem de treabă, să rămânem cu picioarele pe pământ, să jucăm un baschet de calitate și să ne dorim la fiecare meci victoria”, a declarat Mihai Silvăşan, citat de site-ul u-bt.ro.


Înfrângere la Timişoara

Formaţia pregătită de Mihai Silvăşan a cedat cu 78-69 (17-20, 22-17, 19-16, 20-16)  meciul cu BC Timişoara din deplasare, al treilea joc din faza Top 6 din Liga Națională de Baschet Masculin. Este prima înfrângere a clujenilor în campionat din 2017 şi prima înfrângere în deplasare din întreg sezonul Ligii Naţionale, după 89-104 acasă cu BC Mureş pe 23 decembrie 2016 şi 72-73 pe teren propriu BCM Piteşti în 15 octombrie 2016. De asemenea este şi primul eşec al clujenilor în Top 6.

Fără Dykes

U-BT a fost învinsă duminică pe terenul formaţiei BC Timişoara, cu 78-69 (17-20, 22-17, 19-16, 20-16)  în al treilea joc din faza Top 6 din Liga Națională de Baschet Masculin. A fost prima înfrângere a clujenilor în campionat din 2017 şi prima înfrângere în deplasare din întreg sezonul Ligii Naţionale, după 89-104 acasă cu BC Mureş pe 23 decembrie 2016 şi 72-73 pe teren propriu cu BCM Piteşti în 15 octombrie 2016. A fost şi primul eşec al clujenilor în Top 6. Clujenii s-au deplasat pe Bega  fără Kyndall Dykes, odihnit, iar acest lucru pare să se fi resimţit. În aceste condiţii antrenorul ardelenilor a început cu Adamovic, Rasic, Pustozvonov, Moldoveanu şi Barro.


Cât costă biletele

Meciul U-Banca Transilvania - BC CSU Sibiu va avea loc astăzi, miercuri, 15 martie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Biletele costă 20 de lei cu preţ întreg şi 10 lei cu preţ redus (elevi, studenți pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass) şi pot fi cumpărate astăzi, 15 martie 2017, între orele 14.00 - 18.00, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Online tichetele sunt disponibile, cu preţ întreg, pe site-ul biletmaster.

Jandarmi la meci

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la partida de baschet masculin C.S. "Universitatea" Cluj-Napoca şi C.S. "Universitatea" Sibiu care va avea loc miercuri în Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, a transmis Agerpres. "Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16,00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator", au arătat jandarmii.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter