Sport

Baschetbalistele îşi apără locul secund din Liga Naţională

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj luptă pentru menţinerea pe locul secund al Ligii Naţionale, astăzi la Galaţi.

Clujencele ocupă după etapa trecută locul doi în Liga Naţională feminină. FOTO ARHIVĂ Silviu Cristea Clujencele ocupă după etapa trecută locul doi în Liga Naţională feminină. FOTO ARHIVĂ Silviu Cristea

Baschetbalistele Clubului Universitatea joacă astăzi la Galaţi, formația CS Phoenix în cadrul etapei a a 8-a din faza secundă a sezonului regulat din campionat. „Alb-negrele” au ieșit în acest sezon competițional victorioase din toate cele trei confruntări cu gălățencele, iar după victoria din etapa trecută cu fosta campioană CSM Târgoviște, „studentele” sunt încrezătoare într-un rezultat pozitiv, transmite site-ul clubului sportiv clujean.

„Este foarte important să gestionăm bine momentul în care ne aflăm acum. Suntem într-o pantă de creștere, dar la fel de bine suntem conștienți că echipa gazdă va juca la victorie, deoarece au șanse reale la locul 4 la sfârșitul sezonului regulat. Este și o deplasare lungă și obositoare, deci trebuie să fim atenți la toate aspectele, dar sunt încrezător în forța grupului pe care o avem acum”, a declarat tehnicianul ”U” Cluj, Dragan Petricevic.


Partida este programată cu începere de la ora 18:30 în Sala Sporturilor „Dunărea”, va fi arbitrată de Dragoş Nicolae, Dragoş Stan și Valentin Negrea, iar observator delegat din partea FRB va fi Bogdan Bădilă.

 


 

 


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter