Sport

Bilete la România – Danemarca, de la Cluj, în vânzare de mâine. Gazonul pregătit

România întâlneşte Danemarca pe 26 martie pe Cluj Arena, într-un meci decisiv pentru calificarea la Mondialul din 2018.

Biletele pentru meciul România-Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018 vor fi disponibile online, începând de mâine 1 martie, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial. Preţurile variază între 35 de lei, la peluză şi 100 de lei, în tribună.

Tichetele vor putea achiziţionate online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Fiecare persoană va putea cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate), transmite FRF, iar în caz că titularul va fi modificat, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 și 26 martie.


Bilet printat acasă, fără taxe

Potrivit oficialilor Federaţiei, suporterii au pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. Dacă sunt achiziţionate mai multe e-ticket-uri, este necesară însă printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe e-mail.

Reduceri pentru copii în Family Zone

Fanii însoţiţi de cel puţin un copil au acces şi la meciul cu Danemarca într-o zonă special amenajată, Family Zone din Tribuna a 2-a. 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Reprezentanţii FRF atrag  atenţia că accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil.


Promit gazon optim

Gazonul de pe Cluj Arena se găseşte acum în condiţii bune, iarba regenerându-se după trecerea iernii, potrivit responsabilor stadionului, care efectuează lucrări menite să aducă terenul de joc la condiţii optime în vederea jocului cu Danemarca. „Pentru aducerea terenului la starea optimă în vederea disputării meciului celor două selecţionate de fotbal au fost demarate, cu ajutorul unor utilaje profesionale, ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală şi transversală, aerare prin tăiere şi perforare precum şi tratamente de prevenţie şi combatere”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj. „Îi asigur pe această cale pe toţi iubitorii de fotbal din România că starea gazonului este una bună şi că am luat deja toate măsurile care se impun astfel încât la data disputării partidei România-Danemarca suprafaţa de joc de pe Cluj Arena să se prezinte în condiţii optime pentru disputarea acestui meci de o importanţă deosebită pentru calificarea la turneul final”, a declarat Alin Tişe, preşedintele forului judeţean.

Meci decisiv

După primele patru jocuri din grupă, România este pe locul 4 în grupa de calificare la Mondial, după Polonia, 10 puncte, Muntenegru, 7 puncte, Danemarca 6 puncte, România (5), Armenia (3), Kazahstan (2). Amintim, România a mai disputat pe Cluj Arena jocul de debut în campania de calificare la Mondialul din 2018, 1-1 cu Muntenegru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter