Sport

FOTO „U” Cluj a câştigat două amicale în aceeaşi zi

Universitatea Cluj a câştigat la o diferenţă de cinci goluri ambele meciuri amicale pe care le-a jucat sâmbătă în Parcul „Iuliu Haţieganu”.

Formaţia antrenată de Marius Popescu a întâlnit în primul amical al zilei Unirea Jucu, pe care a întrecut-o cu 5-0. În timp ce cuplul ofensiv Haţiegan – Lemac a ratat mai multe ocazii, fundaşii Abrudan şi Ionescu au reuşit să înscrie primele două goluri ale „studenţilor”. Până la pauză Goga i-a luat locul lui Takacs, eliminat în urma unui fault la Bituleanu, transmite site-ul oficial al echipei „U” Cluj.

Lemac, golul zilei

Goga a nimerit bara după reluare, dar Haţiegan a fost cel care a majorat diferenţa un minut mai târziu, în urma unei pătrunderi pe flancul stâng. Lemac a reuşit golul zilei, după ce a plasat mingea în vinclul porţii Unirii Jucu. Ultima reuşită i-a aparţinut lui Takacs, reintrat în cea de-a doua repriză. „Papi” a început cu următorul „11”: Man – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Takacs (Goga), Hațiegan, Salcău – Lemac. Au mai jucat: Pop, Fizeșan, Hîmpea, Irimie.


Hattrick pentru Seck

În cel de-al doilea joc al zilei, disputat tot în „Iuliu Haţieganu”, universitarii au dat piept cu Lucefărul Decebal, echipă de Liga a 4-a din judeţul Satu-Mare şi au reuşit să se impună cu 6-1. Staff-ul lui „U” a mizat pe o formulă schimbată aproape în totalitate faţă de meciul anterior, între jucătorii folosiţi numărându-se şi senegalezul Baba Ndaw Seck, aflat în probe. Jucătorul din Senegal, în vârstă de 21 de ani, care a trecut şi pe la echipa de tineret a Bresciei, a reuşit un “hattrick” și un “assist”. El a fost omul primei reprize, în care Hordouan şi Chiorean au completat scorul de pe tabelă. Golul şase a venit după un autogol al echipei din Satu-Mare.

Amical cu Olimpia Satu-Mare

Universitatea Cluj joacă sâmbăta viitoare cel mai puternic amical al iernii, cu Olimpia Satu Mare (Locul 2, Liga a II-a), de la ora 13, , în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”. Rezultatele obţinute de „U” Cluj în amicalele din această iarnă: CS Hunedoara 2-0, Unirea Jucu 2-1, Industria Galda de Jos 3-2, FC Zalău 3-1, Cetate Deva 5-1, 5-0 CS Soda Ocna Mureş. 

abonare newsletter