Sport

"Papi" e mulţumit de pregătirea "studenţilor" săi

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, Marius Popescu, crede că echipa sa mai are de făcut doar mici retuşuri înainte de reluarea campionatului Ligii a 4-a de fotbal.

FOTO Cristian Cosma FOTO Cristian Cosma

„Papi” a vorbit pe scurt despre evoluțiile fotbaliștilor săi din ultimele săptămâni, perioadă în care aceștia au bifat cinci victorii la rând în partidele de verificare. „Este o perioadă grea, cu antrenamente intense și câte două meciuri amicale pe săptămână, dar suntem pe drumul cel bun. Venim după cinci rezultate pozitive, un aspect important, de luat în seamă, pentru că fiecare succes, chiar și la acest nivel, fie el și-n pregătiri, ajută jucătorii să crească din toate punctele de vedere, mai ales când majoritatea dintre ei sunt tineri. Am întâlnit echipe destul de puternice, multe din Liga a III-a. Sunt mulțumit de aportul băieților, chiar dacă mai au unele lucruri de pus la punct până la reluarea campionatului. Sper să o țină tot așa, din victorie în victorie, să-i văd crescând în joc de la un meci la altul”, a declarat Marius Popescu pentru site-ul oficial al Universităţii Cluj.

“Șepcile roșii” au început testele iernii împotriva unui alt adversar din Liga a IV-a, CSM Hunedoara, de care au trecut cu 2-0, după care au legat victorii pe linie împotriva unor formații din cel de-al treilea eșalon: Unirea Jucu (2-1), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1) și Cetate Deva (5-1). “Studenții” vor întâlni miercuri, în cel de-al șaselea amical din 2017, CS Ocna Mureș. Partida este programată la ora 12:00, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”. „U” Cluj ar urma să înceapă campionatul abia pe 18 martie, în deplasare cu CFR Dej, întrucât în prima etapă a returului, cea de-a 16-a, stă, iar jocul din etapa a 17-a cu Unirea Triteni, a fost amânat pentru 1 iunie la cererea formaţiei respective.

Ultimele Stiri
abonare newsletter