Sport

Nou record pentru jandarmul clujean care „respiră” flotări

Jandarmul clujean Adrian Petre, cunoscut pentru numeroasele recorduri la flotări, a înregistrat o nouă performanţă în cadrul unei manifestări sportive organizate în weekend la Cluj.

Adrian Petre, recordman naţional la flotări şi al celui mondial la flotări pe dosul palmelor, totodată judoka şi-a doborât în weekend propriu record naţional de flotări pe dosul palmelor cu o greutate pe spate de 87 kg, după ce în 2016 a stabilit acest record cu 83,3 kg.

Noul record a fost realizat în cadrul celei de a VIII-a ediţii a evenimentului sportiv  ,,Poţi fi şi tu campion”, desfășurat vineri, 17 februarie 2017, în municipiul Cluj-Napoca.


Adrian Petre este plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani. El deţine din 2013 recordul naţional la flotări – 1.419 repetări în 49 de minute și este deținătorul recordului mondial de flotări pe dosul palmelor, realizat în martie 2014, cu 631 repetări în 15 minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter