Sport

„U” Cluj a câştigat şi al treilea amical al iernii, iar un „student” a reuşit hat-trick-ul

Universitatea Cluj a disputat sâmbătă cel de-al treilea amical din această iarnă, reuşind să se impună cu 3-2 în faţa formaţiei Industria Galda de Jos, din Liga a 3-a.

FOTO fcuniversitateacluj.ro FOTO fcuniversitateacluj.ro

Jocul disputat în Parcul „Iuliu Haţieganu” a fost unul spectaculos, cu răsturnări de situație, iar omul meciului poate fi considerat Rareș Takacs, autor al unui hat-trick. Patru din cele cinci goluri din joc au venit în prima repriză, conform cronicii postate pe site-ul oficial al Universităţii Cluj. Deşi au început mai incisiv, “studenții” s-au văzut conduși pe tabelă în minutul 24, după ce David l-a driblat pe Man și a deschis scorul.

Mijlocaşul Rareș Takacs a început jocul pe stânga, după care a fost mutat în banda dreaptă, poziția lui de bază, de unde a restabilit egalitatea cu o execuție în forță (43). Tot el a dus Universitatea în avantaj, cu o execuţie la colțul lung (45+2). Înainte de pauză Cernea a egalat totuşi pentru oaspeţi, din penalty. Galda a început mai bine, însă a fost rândul „studenţilor” să marcheze din penalty, tot prin Takacs, care a reuşit un hat-trick, în minutul 62. Lemac a fost aproape de golul patru, dar Ștef s-a opus, în timp ce la ultima fază a întâlnirii a fost rândul portarul Universotăţii, Rus, să se remarce între buturi și s-a terminat 3-2.


“U” Cluj (prima repriză): Man – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Salcău, Hațiegan, Takacs – Lemac. “U” Cluj (repriza secundă): Man – Fizeşan, Ionescu, Irimie, Manu – Giurgiu, Budin – Takacs, Hațiegan, Hîmpea – Lemac. Au mai jucat: Rus, Pintea, Costea, Potcoavă, Moșuți, Fodor, Pașca.

Amintim, „U” s-a impus anterior în faţa FC Hunedoara, 2-0 şi cu Unirea Jucu, 2-1. „Șepcile roșii” joacă miercuri de la ora 12:00, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, cu FC Zalău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter