Sport

Baschetbalistele de la „U” se consolează cu All Star Game-ul, după ce au fost eliminate de Sepsi în Cupa României

Baschetbalistele Universităţii Cluj au fost eliminate miercuri seară de Sepsi Sfântu-Gheorghe în sferturile Cupei României. Patru dintre clujence şi antrenorul Dragan Petricevic vor participa însă duminică la All Star Game-ul Ligii Naţionale.

Meciul s-a disputat în Sfântu-Gheorghe, în cadrul turneului Final 8 al Cupei României şi a fost câştigat de Sepsi clar cu 67-49. Formaţia din judeţul Covasna domină autoritar întrecerile interne de baschet feminin, fiind deţinătoarea trofeului şi campioana României en-titre.

Pe sferturi, scorul a fost 20-7, 19-8, 18-11 și 10-23. Elevele lui Dragan Petricevic au avut un început dificil de partidă, înregistrându-se o diferență mare pe tabelă încă din start, după care nu au mai reuşit să revină în joc, astfel că la sfârșitul primei reprize scorul era 39-15 pentru Sfântu-Gheorghe.


Cele mai bune marcatoare de la Universitatea au fost Dajana Butulija cu 19 puncte și Andra Mandache cu 10 puncte, în timp ce Wumi Agunbiade a înscris 7 puncte. La ”U” Cluj a debutat și ultima jucătoare transferată, americanca Nicole Dixon, cea care a reușit să înscrie 2 puncte.

Turneul Final 8 continuă azi cu faza sferturilor, după care vineri au loc semifinalele, iar sâmbătă finala Cupei României ediţia 2016 – 2017.


Duminică tot la Sfântu-Gheorghe se va desfăşura All Star Game-ul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, în selecţionata Nordului urmând să evolueze Gabriela Irimia, Taneisha Harrison, Andra Mandache şi Brittany Denson, de la Universitatea Cluj, Mandache şi Harrison fiind incluse în cinciul de bază. De asemenea Dragan Petricevic a fost votat drept antrenor al selecţionatei Nordului, alături de Jose Araujo, tehnicianul CSM Satu-Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter