Sport

Tony da Silva şi Bjelanovic au plecat de la CFR Cluj

<p>Campioana CFR a renunţat la doi jucători, astfel că, din retur, Tony şi Saşa Bjelanovic nu vor mai face parte din lotul campioanei.</p> <p>Anthony da Silva, cunoscut sub numele de Tony, a fost unul dintre jucătorii emblematici ai formaţiei din Gruia, numărându-se printre puţinii fotbalişti care au pus umărul la câştigarea tuturor trofeelor din vitrina CFR-ului. Franco-portughezul a venit la Cluj în ianuarie 2007, de la Estrella Amadora, şi a jucat 95 de meciori în tricoul „alb-vişiniu“, reuşind să înscrie un gol.</p>

Oficialii din Gruia l-au cedat altei formaţii portugheze, Vitoria Guimaraes, pentru că avea un salariu destul de mare, în jur de 200.000 de euro, şi în ultima vreme nu mai era folosit titular. Tony a semnat cu gruparea lusitană un contract valabil până în vara anului viitor.

Şi atacantul croat Saşa Bjelanovic a plecat din Gruia, el fiind cedat la Atalanta, grupare care evoluează în prezent în Serie B. Bjelanovic, care în cele 13 apariţii în tricoul vişiniu a marcat 3 goluri pentru CFR, a fost vândut pe aproximativ 700.000 de euro, după ce în vară „feroviarii“ plătiseră pentru el cu 200.000 euro mai mult formaţiei Vicenza. Noua echipă a atacantului, Atalanta Bergamo, ocupă locul trei în al doilea eşalon italian, aflîndu-se în lupta pentru promovarea pe prima scenă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter