Sport

Handbalistele merg după 3 puncte la Cisnădie

Handbalistele Universităţii Cluj joacă mâine de la ora 16 în deplasare la Măgura Cisnădie într-un meci din runda a XV-a a Ligii Naționale.

FOTO Silviu Cristea FOTO Silviu Cristea

„Trebuie să abordăm jocul de la Cisnădie cu maximă seriozitate și atenție. De asemenea, aștept o altă atitudine în faza de apărare și avem nevoie de o concentrare mult mai ridicată la finalizare. În ceea ce privește echipa gazdă, aceasta are în componență jucătoare cu mare experiență și care au jucat la un nivel înalt. (...). Acest fapt trebuie să ne mobilizeze și să ne motiveze pentru a intra în teren la 100% din potențial. Ne dorim 100% un rezultat pozitiv, mergem la victorie”, a declarat antrenorul Florentin Pera, pentru site-ul clubului sportiv Universitatea Cluj.

În etapa trecută, handbalistele clujene au cedat pe teren propriu cu HCM Rm. Vâlcea, scor 23-26, iar Măgura Cisnădie a înregistrat un eșec în deplasare la HC Dunărea Brăila, scor 21 la 29.  Universitatea Cluj ocupă locul 7 cu 14 puncte în clasament, în timp ce gazdele din Cisnădie sunt pe 10, cu 4 puncte mai puțin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter