Sport

Jovetić, cel care le-a "furat" tricolorilor victoria cu Muntenegru la Cluj, a devenit şi "călăul" Realului

Stevan Jovetić, cel care a adus egalarea Muntenegrului în meciul cu România din toamna anului trecut de pe Cluj Arena, în deschiderea preliminariilor Mondialului din 2018, a fost duminică seară "călăul" Realului, după ce golul său a întrerupt seria madrilenilor de 40 de meciuri fără înfrângere.

Stevan Jovetić (27 de ani) nu a fost doar „călăul” naţionalei României, în meciul din toamna anului trecut, România - Muntenegru disputat pe Cluj Arena şi încheiat cu 1-1, după ce muntenegreanul a egalat la doar 2 minute de la golul lui Adi Popa. Împrumutat în această iarnă la FC Sevilla, de la Internazionale Milano, fotbalistul a marcat golul de 2-1 în meciul de pe teren propriu cu Real Madrid, jucat duminică seară şi care i-a adus trupei madrilene prima înfrângere după 40 de meciuri în toate competiţiile.

În jocul care a contat pentru etapa a 18-a din campionatul La Liga - prima divizie de fotbal din Spania, madrilenii au deschis scorul pe stadionul Sanchez Pizjuan prin starul Cristiano Ronaldo, din penalty, în minutul 67, dar gazdele au întors rezultatul după autogolul lui Sergio Ramos (min. 87), fost jucător al andaluzilor și reușita lui Stevan Jovetic, jucător achiziționat în iarnă de la Fiorentina, care a marcat golul victoriei în prelungiri (min. 90+2), consemnează agenţia Agerpres.


Real Madrid este liderul La Liga, cu 40 de puncte (cu un meci mai puţin disputat) în timp ce FC Sevilla este pe locul 2, cu un joc mai puţin disputat.

abonare newsletter