Sport

CFR a susţinut primul antrenament din 2017 şi are patru amicale programate în Cipru

Lotul echipei de fotbal CFR Cluj s-a reunit joi dimineaţă la stadionul din Gruia, după care elevii lui Vasile Miriuţă au susţinut primul antrenament al anului. Formaţia ardeleană are programate patru jocuri amicale în cantonamentul pe care îl va susţine în Cipru.

Clujenii pregătesc deja primele jocuri din Liga 1 în 2017, Steaua fiind următoarea adversară a feroviarilor, pe 4 februarie, în cea de-a 22-a etapă de campionat. CFR-ul se va antrena la Cluj-Napoca până pe 13 ianuarie, după care, între 14-28 ianuarie va susţine un cantonament în Cipru. Fotbaliştii antrenaţi de Vasile Miriuţă vor juca patru meciuri amicale în stagiul de pregătire din Cipru, după următorul program:

17 IAN | CFR CLUJ VS UFA FC (RUS)


20 IAN | CFR CLUJ VS KARMIOTISSA (CYP)

24 IAN | CFR CLUJ VS ARKA GDYNIA (POL)


27 IAN | CFR CLUJ VS KORONA KIELCE (POL)

Programul feroviarilor din Cipru poate suferi modificări, care vor fi anunţate.


Bud, curtat în continuare

Atacantul CFR-ului, Cristi Bud este cel mai curtat jucător al trupei lui Miriuţă. Cu 11 goluri în Liga 1, fotbalistul este dorit atât la echipa irakiană de fotbal FC Zakho, cât şi de formaţii din Thailanda, Arabia Saudită şi Kazahstan, potrivit prosport.ro. Jucătorul care este al doilea golgheter al campionatului intră în ultimele şase luni de contract cu gruparea clujeană, ceea ce poate facilita transferul său, chiar şi pe o sumă mai mică decât cea dorită de ardeleni, mai ales dacă va beneficia de un contract salarial avantajos. Conform sursei amintite, iniţial conducerea din Gruia ar fi stabilit o sumă de transfer de 500.000 de euro, 350.000 de euro fiind „ultimul preţ” care ar putea fi luat în calcul. Suma vehiculată pentru transferul la FC Zakho, de 50.000 de euro, a fost considerată derizorie de şefii clubului din Cluj. Preşedintele Iuliu Mureşan a menţionat pentru Monitorul de Cluj că echipa se poate despărţi şi de jucători importanţi în iarna aceasta, însă doar pe sume adecvate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter