Sport

Baschetbalistele Universităţii Cluj pierd meciul şi locul 2, la Braşov

Baschetbalistele Universităţii Cluj au pierdut cu 65-56 meciul disputat vineri seară pe terenul Olimpiei Braşov, una din contracandidatele la ocuparea unui loc pe podiumul Ligii Naţionale.

FOTO Arhivă: Ştefan Martinescu FOTO Arhivă: Ştefan Martinescu

În urma acestul meci, parte a etapei a 13-a din campionat, cele două formaţii au făcut rocada în clasament: Olimpia a trecut pe locul secund, cu 23 de puncte - 10 victorii şi 3 meciuri pierdute, în timp ce „U” a coborât pe locul al treilea, cu 22 de puncte, din 9 victorii şi 4 înfrângeri. Lider este Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Elevele lui Dragan Petricevic au început mai bine meciul de la Braşov şi au câştigat primul sfert cu 17-11, însă gazdele au revenit şi şi-au adjudecat sfertul doi la 8 puncte diferenţă, cu 21-13; scorul la pauză a fost 32-30 pentru echipa braşoveană.


La reluare tot gazdele au fost mai eficiente pe tabelă, impunându-se cu 21-16 în sfertul trei şi cu 12-10 în ultimul sfert. Scor final: Olimpia Braşov – Universitatea Cluj 65 – 56.

Clujencele mai au un meci în Liga Naţională până la sfârşitul anului, urmând să întâlnească pe 29 decembrie, acasă, Politehnica Iaşi, formaţie ocupantă a locului 10 în clasament.

Ultimele Stiri
abonare newsletter