Sport

Sabău sună mobilizarea sponsorilor la U Cluj: "Ne dorim mai mult sprijin"

Managerul noii echipe de fotbal a Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, face apel la un sprijin mai mare din partea oamenilor de afaceri locali. Conducerea „studenţilor” a anunţat miercuri un parteneriat pe trei ani cu o cunoscută companie, dar fostul internaţional cheamă alături de formaţie „oamenii importanţi” din oraş, care să se alăture, nu doar cu inima, ci şi financiar.

Parteneriatul a fost încheiat pe 3 ani. FOTO O.C. Parteneriatul a fost încheiat pe 3 ani. FOTO O.C.

Echipa de fotbal a Universităţii Cluj, înfiinţată în acest an sub umbrela Asociaţiei Alb-Negru, a organizat miercuri seară, la un hotel din Clu-Napoca, o întâlnire cu cei peste 600 de simpatizanţi ai formaţiei care au semnat cereri de adeziune şi plătesc o cotizaţie anuală. „Este un început, într-un timp atât de scurt, să avem peste 600 de membri este o mare realizare, vreau să mulţumesc acestor oameni pentru că este un mare sprijin şi ne dă încredere, pentru că este un efectiv suntem sprijiniţi”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

„Mai mult sprijin”

Deşi Universitatea Cluj a anunţat în cadrul evenimentului un parteneriat cu compania Alexandrion, fostul internaţional cere mai mult sprijin din partea oamenilor de afaceri locali: „Lucrurile merg din ce în ce mai bine, fiecare dintre noi înţelege rolul pe care îl are, în primul rând de a recâştiga încrederea oamenilor, avem mare  de o nouă imagine, de oameni implicaţi în aceste culori. (...) Ne-am dori să primim mai mult sprijin, din partea unor oameni importanţi. Spunem că este o echipă iubită, dar avem nevoie mai mult de prezenţa lor, nu doar cu inima, îi dorim foarte mult aproape, pentru că avem foarte multe obiective”, a transmis Ioan Ovidiu Sabău, într-o declaraţie susţinută după conferinţa de presă care a marcat inaugurarea parteneriatului. „Ne va fi foarte greu, iar dacă nu suntem sprijiniţi, ajutaţi - trebuie să investim cât mai rapid în infrastructură - undeva ne vom împotmoli şi cred că este un moment în care nu mai putem spune că nu ne putem implica, pentru că echipa are datorii... Această echipă este o nouă echipă, una care este iubită, dar vrem mult mai mulţi oameni alături de noi, mult mai mulţi oameni implicaţi”, a întărit fostul internaţional.


Liderul Ligii a 4-a

U Cluj a încheiat turul Ligii a 4-a ca lider, cu 13 victorii şi un singur egal, cu Sticla Turda. Denumirea oficială a formaţiei este A.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni, asociaţia înfiinţată de universităţile de stat din oraş şi Primăria Cluj-Napoca, în cursul anului. Discuţii între club şi Alexandrion au avut loc de mai mult ori în ultimi ani, însă abia acum s-au concretizat. Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al societăţii a explicat pentru Monitorul de Cluj că momentul investiţiei a fost decis de faptul că actualul club „este curat”, fiind construit de la 0. El a menţionat că sigla companiei nu va apărea pe tricouri, cel puţin în primă fază şi a evitat să menţioneze suma cu care va fi sprijinită echipa de fotbal.

Carduri pentru membri

În cadrul evenimentului de miercuri au fost invitaţi şi cei peste 600 de membri cotizanţi, cei care au sosit având posibilitatea de a intra în posesia cardurilor care la atestă calitatea. Primele carduri au fost înmânate lui Valer Bondor, „Nea Titi”, unul dintre cei mai vechi suporteri ai “Șepcilor Roșii”, şi fotbalistului de legendă al “studenţilor”, Remus Câmpeanu, de către preşedintele clubului, Radu Constantea, care a făcut oficiile de gazdă. Fanii lui „U” care au semnat adeziuni şi plătit cotizaţiile sunt aşteptaţi începând de astăzi la standul echipei din mall-ul din Gheorgheni pentru a primi cardurile.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter