Sport

GALERIE FOTO Calendar "la feminin". Cine sunt frumoasele celor 12 luni, în variantă „U” Cluj

Vizionaţi o galerie foto cu 12 dintre cele mai reprezentative sportive ale Universităţii Cluj, așa cum apar ele în calendarul pe 2017.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a anunţat marţi care sunt performerii anului 2016 şi a lansat totodată un mini-calendar pentru 2017, în care lunile anului sunt însoţite de fotografii cu 12 dintre sportivele de la secţiile clubului.

După ce în 2016 s-au oprit la un material de prezentare cu fotografii generice ale secţiilor sportive, reprezentanţii lui „U” Cluj au ales pentru 2017 un calendar „la feminin”.  Fiecare lună din an este însoţită de fotografia unei sportive reprezentative pentru secţia din care face parte, în ipostaze care îmbină aerul sobru cu feminintatea.


Mini-calendarul este conceput în format mic (15 x 10 cm) şi în culorile simbol ale clubului, alb-negru, cu excepţia fotografiilor sportivelor, multi-colore şi încadrate de însemnele secţiilor sportive. Coperta „trasă” în alb este amprentată de simbolul U, denumirea Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca și sloganul „Tradiţie şi performanţă”, inscripționate cu negru. Fiecare pagină cuprinde pe lângă datele lunii în curs, datele lunii anterioare și ale celei care urmează. Sportivele au fost alese de la cele 12 secţii sportive ale clubului, din totalul de 20, care au ramură feminină. Frumoasele care reprezintă cele 12 secţii au fost alese în primul rând în funcţie de performanţe. O situaţie aparte este în cazul secţiei de judo, una din cele mai performante la nivel feminin, statutul acesteia fiind în curs de clarificare în cadrul clubului.

Ilustraţiile cu cele 12 frumoase sunt realizate fie în studio-uri specializate - Teodora Neagu (Februarie / Baschet feminin), în decoruri special create pentru o fotografie – Beata Katona (Iulie / Lupte), Iulia Tăt (Noiembrie / Echitaţie), Ana Maria Someşfălean (Mai / Box), la diverse competiţii - Laura Popescu (August / Atletism), Alexandra Văidăhăzan (Ianuarie / Culturism şi fitness), gen selfie – Paula Mihalache (Octombrie / Scrabble), Bianca Crişan (Martie / Rugby feminin) respectiv în diverse conjuncturi – Raluca Bucur (Aprilie / Volei feminin) Florina Chintoan (Decembrie / Handbal), Raluca Ştef (Iunie / Patinaj), Ana Dascăl (Nataţie / Septembrie).


Puteţi admira cele 12 sportive ale Universităţii Cluj în fotografiile incluse în galerie, aceleaşi care apar şi în mini-calendar.  

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter