Sport

Mutu vrea să revină la Fiorentina

<p>Atacantul român, Adrian Mutu, exclus din lot de către clubul Fiorentina, a declarat că doreşte să revină în echipa „viola“.</p> <p>În acest sens, Mutu a renunţat şi la colaborarea cu fraţii Ioan şi Victor Becali, impresarii săi care au avut un conflict verbal cu oficialii Fiorentinei. Internaţionalul român a precizat că despărţirea de agenţii săi nu a fost condiţionată de club şi a mărturisit că speră ca finanţatorul Andrea Della Valle să fie de acord cu revenirea sa în echipă, dar consideră normal să facă el prima mişcare.</p>

„Vreau să clarific situaţia în legătură cu ce s-a întâmplat. Vreau să revin pe teren. A fost o perioadă dificilă. Vreau să spun că îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am înţeles că am greşit când am plecat şi am lăsat colegii, antrenorul şi clubul înainte de meciul cu Bologna, dar am fost sfătuit rău. Cu toate acestea, responsabilitatea e doar a mea. Am cerut scuze echipei şi antrenorului Sinisa Mihajlovic în urmă cu două săptămâni, le eram dator cu explicaţii. Îmi pare rău şi pentru cuvintele spuse de foştii mei impresari faţă de conducerea clubului, care nu au reflectat în niciun fel gândurile mele”, a spus Mutu, într-o conferinţă de presă organizată de el.

Atacantul a mai spus că nu ştie dacă ar fi pregătit să evolueze în weekend pentru Fiorentina, dar până acum a făcut tot ceea ce i-a cerut preparatorul fizic sub îndrumarea căruia s-a pregătit. Mutu a mai spus că nu şi-a dorit niciodată să plece la Cesena: „Am analizat oferta lor, dar nu e uşor să pleci de la o echipă după atâţia ani, în acest fel. Nu am luat-o în considerare pentru că nu mi-o doream“. Fiorentina va juca în etapa a 22-a din Seria A în deplasare la Lazio, formaţia la care evoluează fundaşul român Ştefan Radu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter