Sport

Dinamoviștii dau vina pe ghnion, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Nu a fost ziua noastră”

Fotbaliştii şi antrenorul lui Dinamo dau vina pe ghinion după înfrângerea cu 0-2, suferită luni seară pe teren propriu, în faţa echipei CFR Cluj.

FOTO Digisport.ro FOTO Digisport.ro

Dinamo a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-2, luni seară în etapa a 16-a din Liga 1. Oaspeţii au deschis repede scorul, în minutul 3, prin Carlos Ruiz, iar Sorsa a majorat diferenţa în minutul 28. La 0-1 Dinamo a avut un penalty, după un presupus henț al lui Rus, ratat de Palic, care a trimis în bară. Ambele echipe şi-au creat mai multe ocazii notabile, dar jocul s-a încheiat 0-2.

Pe de altă parte, înfrângerea din meciul cu ardeleni a reaprins scandalul în Ștefan Cel Mare, iar fanii alb-roșiilor i-au cerut din nou demisia lui Ioan Andone.


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, consideră că el și colegii săi au făcut o partidă reușită și doar ghinionul a făcut ca ei să piardă cu CFR-ul. ”Nu se mai poate spune absolut nimic după ce pierzi cu 2-0. Eu cred că a fost un meci reușit, ne-am creat foarte multe ocazii și puteam să marcăm de 4-5 ori; păcat, eu cred că am avut ghinion, un ghinion teribil. Suporterii strigă "demisia" aproape la fiecare meci, ne aflăm într-o perioadă foarte grea, ne-am fi dorit foarte mult să câștigăm azi, din păcate atât s-a putut”, a declarat Nistor după meci, citat de Digisport.ro.

"Ne-am dorit în această seară victoria, doream să continuăm pe traiectoria ascendentă. Aveam nevoie de puncte, pentru că e diferenţă mică între play-off şi play-out. La fiecare meci sunt puncte cruciale, dar nouă astăzi ne-a lipsit şansa. Am avut o mulţime de ocazii, dar nu am reuşit să înscriem acel gol care să ne dea imboldul de a reveni", a declarat şi Rotariu.


Tehnicianul Ioan Andone crede și el că dinamoviștii au fost lipsiți de șansă: "Eu consider partida din această seară un accident. Ne-am creat ocazii, noi suntem de vină pentru înfrângere. Părerea mea că CFR nu a fost mai bună, chiar dacă Miriuţă organizează excelent echipa. Astăzi nu a fost ziua noastră. Am avut cinci meciuri în care am înscris 15 goluri, deci aveam încredere. Dar azi nu s-a putut, orice ocazie înscrisă însemna reintrarea în joc şi întoarcerea rezultatului. Lucrurile păreau în regulă, dar a venit accidentul acesta. Mâine vom analiza şi vă promit că voi fi foarte dur. Am un lot mare, vine altul la rând să intre. O să discut şi cu Negoiţă despre strategia aceasta", a explicat Ioan Andone.

Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj a încheiat cea de-a 16-a etapă din Liga 1 de fotbal.

abonare newsletter