Sport

CFR, victorie la Dinamo: „Îmi pare rău că i-am bătut, vor ajunge şi ei în play-off”

CFR Cluj a învins cu 2-0 Dinamo Bucureşti, luni, în deplasare, în etapa a 16-a din Liga 1 de fotbal. Pentru clujeni au marcat Ruiz (în minutul 3) şi Sorsa (28).

FOTO arhivă Saul Pop FOTO arhivă Saul Pop

Dinamo a ratat un penalty prin Palici. Ambele echipe au mai avut ocazii importante pe parcursul meciului dar jocul s-a încheiat cu scorul stabilit la pauză.

"A fost un meci foarte greu, am jucat împotriva unei echipe bune. Chiar dacă am învins, nu a fost uşor. Am avut şi şansă, au ratat acel penalty. Am făcut 2-0 până la pauză şi apoi am închis jocul. Ne-am pregătit intens pentru acest joc, trebuie să îmi felicit băieţii. Am pornit cu dreptul în retur - 3 victorii -, sper să rămânem în play-off, deşi e un drum lung", a spus Miriuţă, pentru Digi Sport. "Chiar dacă nu am jucat mult la Dinamo, în familia mea toţi suntem dinamovişti. Îmi pare rău că i-am învins, dar sunt convins că şi ei vor ajunge în play-off", a mai spus Miriuţă.


Jocul a încheiat etapa a 16-a din Liga 1 de fotbal, iar clujenii ocupă în prezent poziţia a 5-a în clasament, cu 26 de puncte, în condiţiile în care au fost penalizaţi cu 6 puncte la început de campionat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter