Sport

Vasile Miriuţă, CFR Cluj: Când îţi forţezi norocul, vine şi victoria

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat luni seară, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), în faţa formaţiei FC Botoşani, că a câştigat cu noroc, dar meritat.

„Ieri, la ultimul antrenament, s-a accidentat Nascimento. E un jucător important pentru noi la mijlocul terenului. S-a văzut lipsa lui şi a lui Sorsa, doi jucători titulari în mod normal. Nu am făcut o primă repriză bună. Am făcut multe greşeli. A doua repriză, am jucat mai bine, am forţat victoria. L-am băgat pe Omrani în locul unui mijlocaş. Am încercat mai mult în atac şi în cele din urmă am reuşit să marcăm. Când îţi forţezi, norocul vine şi victoria! Le-am spus la pauză jucătorilor că va fi o repriză a doua la fel de grea şi că golul va veni în urma unei faze fixe. Nu am făcut un meci foarte bun, dar cred că victoria este meritată“, a spus Vasile Miriuţă.

Tehnicianul formaţiei clujene a mai precizat că îşi doreşte ca la finalul sezonului regulat echipa sa să intre în play-off: „Suntem pe locul 5 şi sperăm ca la sfârşitul campionatului să terminăm pe un loc de play-off. Mai sunt multe meciuri de jucat şi noi trebuie să continuăm să ne pregătim bine şi să acumulăm puncte. Nu vreau să mă gândesc acum la meciul cu Dinamo. Vom întâlni o altă echipă care are ca obiectiv intrarea în play-off. Avem două săptămâni, ne vom pregăti bine şi vom vedea ce va fi“.


CFR Cluj a câştigat, luni, meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 15-a din Liga 1 de fotbal. A marcat: Larie 89'/-.

1-0: Negruţ centrează dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Larie înscrie cu o execuţie din foarfecă, din şase metri, deşi era înconjurat de mai mulţi adversari


În urma acestui rezultat, CFR acumulează 23 de puncte şi urcă pe poziţia a 5-a, la trei puncte de locurile 3 şi 4. FC Botoşani are tot 23 de puncte, dar ocupă locul 7, din cauza golaverajului inferior.

abonare newsletter