Sport

Baschetbalistă de la “U”, în lotul României pentru meciul cu Israel de la Polivalentă

Federația Română de Baschet a comunicat joi lotul României de senioare pentru meciurile decisive de calificare la Campionatul European de baschet feminin 2017 din Cehia, cu Israelul (la Cluj-Napoca), respectiv Turcia (la Ankara).

FOTO Valentin Todea FOTO Valentin Todea

Cantonamentul ''acvilelor'' va începe pe 8 noiembrie, odată cu reunirea sportivelor din campionatul intern la Hotel Sun din Cluj-Napoca. Antrenamentele vor începe a doua zi, pentru ca, de pe 13 noiembrie, grupul sa fie completat de jucătoarele care evoluează în străinătate, transmite Agerpres.

Selecționerul sârb Miroslav Popov nu se va putea baza pe Adina Stoiedin (Valosun Brno) și Elisabeth Pavel (Nymburk), ambele baschetbaliste fiind accidentate.


Au fost convocate următoarele jucătoare: Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) ,Ancuța Stoenescu (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe), Andreea Huțanu (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe), Andrea Olah (CS Municipal Satu-Mare), Gabriela Irimia (Universitatea Cluj-Napoca), Alina Crăciun (Olimpia CSU Brașov), Dora Ardelean (Olimpia CSU Brașov), Ioana Ghizilă (Olimpia CSU Brașov), Romina Filip (CS Phoenix Galați), Florina Pașcalău, Sonia Ursu (Nymburk), Claudia Pop (Wisla Can-Pack Cracovia) și Gabriela Mărginean (Perfumerias Avenida Salamanca). Jocul de la Cluj-Napoca, România-Israel, se va disputa sâmbătă 19 noiembrie, de la ora 20,00, la Sala Polivalentă și va fi transmis de TVR2.

Amintim, România a mai disputat la Cluj două meciuri din campania de calificare la Eurobasket 2017, învingând Bosnia-Herțegovina și fiind învinsă de Turcia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter