Sport

U Cluj a umilit Unirea Florești cu 9-1. Ce bannere cu mesaje emoționante a afișat galeria “studenților” – FOTO și VIDEO

U Cluj a reușit miercuri seara a patra victorie consecutivă, în urma meciului disputat pe Cluj Arena cu Unirea Florești.

Aproximativ 2.000 de suporteri au susținut miercuri seara U Cluj în meciul cu Unirea Florești. “Studenții” au dovedit și de data aceasta că locul lor este în altă ligă după ce au învins echipa din Florești cu scorul de 9 la 1.

Primul gol a fost marcat de Adrian Pintea în minutul 3 din pasa lui Cîndea. Cinci minute mai târziu, același Pintea înscrie al doilea gol.


În minutul 10 a fost rândul oaspeților să marcheze. Timoc a înscris în poarta băieților de la U Cluj, acesta fiind de altfel singurul gol reușit de Unirea Florești.

Brian Lemac a majorat scorul pentru U Cluj în minutul 12 când a înscris al treilea gol al gazdelor din această partidă. Iuliu Hațiegan a marcat al patrulea gol în minutul 21, moment în care U Cluj conducea adversarul cu 4 la 1.


Prima repriză s-a încheiat cu scorul 4-1 pentru “studenți”.

Cinci goluri, marcate în repriza a doua

În minutul 50, grație golului reușit de Hațiegan, scorul se majorează la 5-1. Nouă minute mai târziu, Adrian Pintea marchează al treilea gol al său în această partidă și al șaselea pentru echipă.


În minutul 63, a înscris Bercea și scorul a ajuns la 7-1. Goga a marcat golul cu numărul 8, iar Kilin a înscris ultimul gol al partidei de pe Cluj Arena.

Următorul meci se va disputa sâmbătă la Turda, cu Sticla Turda.


Ce mesaje a avut galeria

Galeria și-a făcut “datoria” și de data aceasta. În primele minute din repriza a doua, în Peluza Șepcile Roșii a început spectacolul. Galeria a cântat și a aprins torțe, întocmai cum spun versurile “Mii de oameni se auzeau/ Șepcile Roșii cântau/Torțele se aprindeau”. În timpul acestui moment de show, a fost afișat și bannerul “Universitatea contează”

Pe tot parcursul meciului a fost afișat un banner care îl omagia pe Ioan Gyuri Pascu: “Odihnește-te în pace Ioan Gyuri Pascu”. Artistul a fost toată viața un suporter înfocat al Universității Cluj.


În peluză, suporterii au afișat și un banner prin care îi îndemnau pe clujeni să meargă la meciurile U Cluj ca salvarea echipei să nu fi fost făcută degeaba: “Clujul fără U nu are rost!, am strigat cu toții în stradă. Dovediți că e așa la meciuri prin prezență constantă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter