Sport

UPDATE: Vezi aici dacă ai câștigat bilete la meciul U- Banca Transilvania - Petrolina AEK Larnaca

Monitorul de Cluj oferă 5 invitatii x 2 locuri la meciul de baschet dintre U- BancaTransilvania - Petrolina AEK din turul preliminar Basketball Champions League care va avea loc joi, 29 septembrie 2016, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

UPDATE: Câștigătorii celor  5 invitatii x 2 locuri la meciul meciul U- BancaTransilvania - Petrolina AEK Larnaca din turul preliminar Basketball Champions League care va avea loc joi, 29 septembrie 2016, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sunt:

Lucretia Stan   


Dimeny Robert   

Mihai Pop  


Segesvari Sebastian Andrei 

Kadar Mihai  


Câștigătorii au fost aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre cei care au răspuns corect la întrebarea concursului. Aceștia își vor putea ridica voucherele, pe baza actului de identitate, de la pe baza actului de identitate, de la de la redacția Monitorul de Cluj, joi, 29.09.2016, între orele 11.30 – 18.30.

----


Trimite răspunsul la întrebarea de mai jos până joi, 29 septembrie, ora 11.00,  împreună cu datele tale (nume, prenume, domiciliu, serie și număr carte identitate) pe adresa concurs@monitorulcj.ro, subject: concurs baschet.

Cat a fost scorul in meciul tur?                


Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanți care au răspuns corect la întrebarea concursului. Aceștia vor fi anunţaţi pe site-ul Monitorulcj.ro joi, 29 septembrie 2016 și își vor putea ridica invitatiile, pe baza actului de identitate, de la de la redacția Monitorul de Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter