Sport

CFR, doar egal în Gruia cu Gaz Metan

CFR Cluj a obținut un singur punct în fața echipei Gaz Metan Mediaș, luni în Gruia, în etapa a 10-a din Liga 1 de fotbal.

Fotograf: Saul Pop Fotograf: Saul Pop

Gazdele au obținut o victorie cu Steaua în etapa 9, dar nu au reușit mai mult de un egal cu formația din Mediaș, luni sear[  Llullaku, al doilea golgheter al campionatului, a deschis scorul înainte de finalul primei reprize, în timp ce Nascimento a egalat din penalty, în minutul 59.

În final CFR a mai cerut o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul a considerat că nu se impune.


Cele două echipe:

CFR Cluj: Mincă – Țânc (’45 Chiriță), Larie, Horj, Peteleu – Nascimento, Rus – Nouvier, Carlos (’45 Omrani), Sorsa (’71 Păun) – Bud.


Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Crețu, Trtovac, Buzean, Rugasevic – Cristea, Danci – Romeo, Bic (’64 Munteanu), Llullaku (Axente ‘86) – Gavra (’75 Eric).

Se apropie de play-off


Cu o victorie astăzi clujenii puteau ajunge unde este acum Gazul, pe locul 7, cu 13 puncte, la 2 distanță față de ultimul loc de play-off., ocupat de Pandurii Târgu-Jiu, cu 15 puncte. Cu cele 11 puncte de până acum CFR este pe 9, dar după ce s-a întâmplat pe teren în cele zece etape “feroviarii” ar fi trebuit să fie pe 3, la egalitate cu Viitorul. Echipa din Gruia a fost penalizată cu 6 puncte la începutul campionatului, din cauza unor restanțe salariale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter