Sport

CFR-iştii, lucizi cu Gaz Metan, chiar dacă au învins liderul: "Nu intrăm pe vârfuri!"

CFR Cluj întâlneşte luni de la ora 18, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia, Gaz Metan Mediaş, în cea de-a zecea etapă din Liga 1 de fotbal.

 Victorioşi cu Steaua, liderul ierarhiei Ligii 1 în etapa trecută, fiind prima înfrângere a bucureştenilor în campionat, „feroviarii” rămân concentraţi înainte de partida cu Gaz Metan: „La mine jucătorii nu vor intra niciodată pe vârfuri în teren, am savurat victoria cu Steaua dar suntem concentraţi la meciul cu Gaz Metan, nu va fi uşor, însă am încredere în băieţii mei. Llulaku (extrema clubului medieşan, n.red.) este în formă bună, însă sper că Cristi Bud va face din nou un meci foarte bun şi îl va devansa  la goluri marcate”, a declarat Vasile Miriuţă.

Llulaku este al doilea golgheter al campionatului, cu 7 goluri, după Fulop, de la FC Botoşani, cu 8 izbânde, pe locul 3 fiind Bud, care a marcat de 6 ori. Atacantul CFR-ului a reuşit 5 dintre goluri în ultimele 2 meciuri, cu FC Voluntari – 3 şi cu Steaua – 2. Pe de altă parte Miriuţă a vorbit şi de revenirea în echipă a lui Andrei Mureşan, suspendat după cartonaşul roşu din meciul cu Craiova. Tehnicianul a mizat în ultimul meci pe cuplul Larie – Horj, care a ţinut piept Stelei, astfel că Mureşan ar putea fi folosit pe alt post în partida cu Gaz Metan, Tiago Lopes fiind suspendat. CFR Cluj ar putea începe astfel meciul cu echipa din Mediaş: Mincă – Rus, Larie, Horj, Peteleu (Camora) – Nascimento, Mureşan – Gomelt, Carlos, Nouvier – Bud. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter