Sport

De tot râsul! Cum au fost așteptați suporterii U Cluj la Gilău: Închideți porțile curților și nu le dați apă!

Prezența suporterilor U Cluj la Gilău la meciul de sâmbătă cu echipa Someșul din localitate a stârnit panica autorităților locale care au transmis un anunț către toți locuitorii din zona unde a avut loc meciul.

Galeria U Cluj a speriat conducerea Primăriei din Gilău. Viceprimarul comunei a ținut să îi sfătuiască pe localnici să nu aibă de-a face cu suporterii. Atâta doar că buna intenție a șefului comunei s-a transformat într-un îndemn al unui șef de comunitate de pe vremea invaziilor popoarelor migratoare când sătenii erau sfătuiți să pârjolească tot în cale și să otrăvească fântânile.

Anunțul conducerii autorităților locale (pe care a fost notată greșit data meciului: 24.09.2014), scria negru pe alb: “De asemenea, vă solicităm respectuos pentru siguranța dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră: să închideți porțile de acces în proprietate, să nu intrați în polemici sau discuții cu suporterii, să nu vă amestecați cu suporterii echipei oaspete, să nu oferiți sticle cu băuturi sau apă suporterilor”.


Pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară comentariile ironice pe marginea anunțului: “Ce-i asta? În ce secol trăim?”, “Dați foc la holde. Otrăviți fântânile!”, “Ce ratați”

Ultimele Stiri
abonare newsletter