Sport

Mijlocaşul Jakolis pleacă de la CFR Cluj la Steaua

Davide Petrucci a plecat luni de la CFR Cluj, marţi a fost rândul portughezului Bruno Guima să îşi iar rămas bun de la gruparea din Gruia, iar ieri a fost rândul lui Antonio Jakolis.

Mijlocaşul Jakolis pleacă de la CFR Cluj la Steaua Mijlocaşul Jakolis pleacă de la CFR Cluj la Steaua

Jucătorii CFR Cluj pleacă pe bandă rulantă. De la începutul săptămânii, în fiecare zi câte un fotbalist a anunţat că renunţă la echipa din Gruia. Ieri, conducerea CFR Cluj a confirmat la Digisport faptul că mijlocaşul Antonio Jakolis a acceptat oferta propusă de Steaua şi va părăsi CFR Cluj. “Ne-am înţeles cu Steaua pentru transferul lui Jakolis, am semnat actele, totul e rezolvat. Şi jucătorul a semnat contractul, deci de azi (ieri – n.red.) este al Stelei. Nu pot să vorbesc despre sume, eu nu am făcut asta niciodată. Dar vă daţi seama că suma ne-a mulţumit din moment ce am fost de acord cu transferul. Pe noi ne ajută aceşti bani din transferuri, nu considerăm că este o pierdere pentru club", a declarat Iuliu Mureşan pentru Agerpres. Suma vehiculată pentru achiziţia lui Jakolis s-ar ridica la 350.000 de euro.

Marţi, Gigi Becali, patronul Steaua Bucureşti declara că el l-a ofertat pe Jakolis şi aşteaptă un răspuns. “S-ar putea să mai vină un fundaș central zilele următoare. Patru-cinci jucători o să aducem. Jakolis vine la noi doar dacă acceptă salariul, vrea un salariu cam mare. Eu i-am oferit ceva, dacă-i convine, bine. Mai sunt două zile și vreau să-i trec pe lista UEFA”, a afirmat Gigi Becali.


Guima a confirmat marţi plecare de la CFR Cluj printr-o postare pe contul său de Facebook. “Vă mulţumesc tuturor pentru suport, pentru că aţi fost mereu alături de mine. E timpul să închei un nou capitol. Nu vă voi uita niciodată. Plec cu gândul împăcat că am dat totul pentru CFR Cluj. Mă voi întoarce acasă şi mă voi gândi la viitorul meu”, a scris Guima. Portughezul a venit la Cluj în aprilie anul trecut.

Italianul Davide Petrucci a plecat de la CFR la turcii de la Rizespor. Fostul jucător de la CFR a fost curtat şi de Dinamo Bucureşti, dar nu au ajuns la nicio înţelegere.

abonare newsletter