Sport

Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj se extinde. Caută jucătoare noi, din rândul elevelor

În vederea pregătirii viitoarelor campioane naționale, europene și chiar mondiale, clubul de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca face un pas important în față dezvoltând un centru de fotbal feminin în colaborare cu mai multe școli din localitate dar și din alte județe.

Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj se extinde. Caută jucătoare noi, din rândul elevelor Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj se extinde. Caută jucătoare noi, din rândul elevelor

Clubul Olimpia Cluj pune foarte mare accent pe sportul juvenil, ceea ce constituie o bază importantă pentru viitoarele jucătoare care vor face parte din echipa mare. Pentru acesta, conducerea clubului clujean a dezvoltat un proiect în care să atragă cele mai talentate fetițe din Cluj-Napoca și din întreaga țară.

Președinte executiv al clubului Olimpia Cluj, Alin Cioban, a declarat că își dorește ca prin acest proiect să se construiască o echipă puternică, bazată pe un anumit spirit, educație și care să aibă cultura performanței.


„De ceva timp am lansat în cadrul clubului un proiect care vizează fete născute intre anii 2002-2005. Dorim să construim la Cluj-Napoca o echipă puternică de junioare născute în anii 2002-2005. Această echipă puternică va avea statut de sine stătător cu organizare, cu antrenori, cu program special, inclusiv cu cursuri de înot, de judo, de TRX... tot ceea ce ține de organizarea din punct de vedere a dezvoltării pe criterii științifice a junioarelor și a copilelor care vin la Cluj-Napoca.

Noi considerăm că aceste fete, care sunt născute între 2002 și 2005, dacă sunt într-un program de instruire, de educație, de perfecționare și vor prinde turnee internaționale, atunci când vor veni la echipa mare vor avea o mentalitate de învingător dobândită încă  de la junioare. Dorim să participăm la toate turneele internaționale pe care Olimpia le primește, iar aceste fete să crească într-un anumit spirit, cu o anumită educație, să fie foarte atașate de clubul Olimpia dar în același timp să aibă cultura performanței. Dorim să lucrăm atât pe partea de mentalitate cât și pe parte de instruire”, a declarat Alin Cioban.


Printre școlile din Cluj-Napoca care au răspuns afirmativ la solicitarea venită din partea clubului Olimpia Cluj se numără Școala Gimnazială „Ioan Agârbiceanu” și Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, de unde provin deja câteva dintre jucătoarele legitimate la club, urmând ca pe viitor să se mai alăture școli din alte cartiere ale municipiului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter