Sport

Biletele la România – Muntenegru pe Cluj Arena. Sunt prea piperate?

Biletele la meciul de fotbal România – Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, care se va disputa pe 4 septembrie pe Cluj Arena au fost puse în vânzare începând de luni.

Deocamdată tichetele pot fi achiziţionate online, pe site-urile bilete.frf.ro, abia din 29 august urmând să fie disponibile şi la casele de bilete ale stadionului.

Cu excepţia peluzelor, unde un tichet costă 30 de lei, preţul biletelor este de 100 de lei la Tribuna II şi 150 de lei în Tribuna I. În „Family Zone”, aflată la sectoarele din inelul 2 al Tribunei a 2-a au acces doar fanii însoţiţi de cel puţin un copil şi se aplică discounturi la preţul iniţial de 100 de lei. 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Copiii, indiferent de vârstă, au acces pe baza unui bilet valabil, care va fi emis pentru fiecare copil minor. 


În timp ce varianta prin-at-home nu include taxe, opţiunea livrării costă 6 lei în Bucureşti şi 9 lei în ţară.

Meciul dintre România şi Muntenegru, programat pe 4 septembrie, de la 21.45, pe Cluj Arena, reprezintă primul joc din campania de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din 2018.

abonare newsletter