Sport

Meniu de campioană: care este preparatul culinar la care Halep nu a vrut să renunţe la Montreal

Simona Halep a vorbit în cadrul unui interviu pentru WTA Insider despre jocul său la turneul de la Montreal, unde a câştigat trofeul, povestind şi detalii interesante din "bucătăria internă".

Simona a revenit pe podiumul mondial în urma titlului din Rogers Cup de la Montreal, după victoria în faţa lui Madison Keys, pe care a învins-o în finală. Sportiva româncă a vorbit pentru WTA Insider despre experienţa de la turneul canadian, oferind şi câteva detalii care ţin de rutina zilnică pe care a urmat-o.

 ''Am avut același mic dejun în fiecare dimineață timp de zece zile la hotel. Omletă și un croasant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui — foarte plictisitor. Seara am avut pește, un pește pe care în mod normal nu îl mănânc, dar săptămâna am avut în fiecare zi. Iar la desert cheeskake în fiecare seară, ceea ce a fost foarte bine”, a dezvăluit Halep. “Mănânc zilnic desertul, nu ratez nicio zi. Mă face să mă simt mai bine”, a declarat Simona, spre uşoarea mirare a reporterului: "E bine de ştiut că poţi mânca croasante cu ciocolată şi cheeskake şi să câştigi în acelaşti timp un turneu Premier". "E bine", a conchis sportiva.


Jucătoarea de tenis s-a declarat mulţumită de progresul din jocul său. Întrebată dacă este cea mai bună perioadă din an pentru ea, sportiva a răspuns: „Da, deoarece m-am simțit foarte bine. Am fost tare pe picioare și nu am obosit în timpul meciurilor, și asta e un mare plus. Cred că totul a mers foarte bine săptămâna aceasta și mi-am îmbunătățit toate capitolele jocului meu”, a declarat ea. Sportiva a vorbit şi de momentele din joc când se enervează, chiar dacă uneori se află în postură favorabilă: „Acest lucru vine din interior, deoarece sunt frustrată că am greșit o minge. Întotdeauna îmi doresc perfecțiunea. Știu că așa ceva nu există, dar o caut indiferent de asta. Nu știu dacă voi afla vreodată de ce fac asta, dar dacă voi schimba acest lucru o voi face și voi fi mai răbdătoare și mai pozitivă'', a declarat Simona. Învingătoare la simplu la Montreal, Simona Halep a disputat alături de Monica Niculescu finala la dublu, cele două fiind învinse de rusoaicele Vesnina şi Makarova.

Simona Halep urmează să participe la turneul de la Cincinnati, care începe pe 15 august.

abonare newsletter