Sport

Un fost jucător al CFR-ului ajunge în Serie A. El a prins doar 60 de minute în Liga 1

Un fost jucător al echipei de fotbal CFR Cluj este la un pas de a realiza transferul carierei, la echipa Chievo Verona din Serie A. Mijlocaşul a evoluat în prima jumătate a lui 2014 pentru echipa clujeană, însă a bifat doar puţin peste 60 de minute în Liga 1.

Mijlocaşul algerianul Najib Ammari (24 de ani) este la un pas de a se transfera la echipa Chievo Verona, locul 9 în Serie A în sezonul trecut, anunţă Tuttomercatoweb.it. Cele două părţi au ajuns la un acord marţi, conform sursei citate, fotbalistul fiind pregătit de cea mai mare provocare a carierei.

Crescut la Olympique Marseille, Ammari a evoluat ultima oară la echipa de Serie B Latina, după ce anterior a prins în tricoul lui Levski Sofia.


Jumătate de an la CFR

Jucătorul a fost a fost adus la Cluj în iarna lui 2013, liber de contract, iar în iunie a părăsit echipa din Gruia. Mijlocaşul a prins doar 5 meciuri la Cluj, ca rezervă, strângând 63 de minute jucate. Deşi iniţial a fost anunţat ca transferat pe 400.000 de euro la Rizespor, în Turcia, fotbalistul a ajuns în cele din urmă la Levski Sofia, unde a jucat din nou puţin. În 2015 a ajuns la Latina, în Serie B, unde a strâns 29 de meciuri şi 3 goluri în campionat.


Cota lui de piaţă este 400.000 de euro, conform transfermarkt.de.

(Ovidiu Cornea)

Etichete: liga 1 cfr cluj
abonare newsletter