Sport

Antrenorul CFR Cluj, încrezător că echipa sa poate câștiga Supercupa României pentru a treia oară

Tehnicianul feroviarilor, Vasile Miriuță, este încrezător că trofeul Supercupei României, aflat deja la Cluj, după ce a fost adus de reprezentanții Federației Române de Fotbal, nu va părăsi orașul după meciul de sâmbătă seara, CFR Cluj sperând astfel să câștige a treia Supercupă din istoria clubului.

Totodată, Miriuță precizează că este conștient de faptul că CFR va avea un meci greu, având în vedere că o întâlnește pe campioana României.

"Astra este campioana României, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, dar mâine vom evolua cu trofeul pe masă, dorim să-l câștigăm și vom face tot posibilul pentru asta. Am mare încredere în jucătorii mei, abia așteptăm să înceapă meciul și sunt sigur că trofeul va rămâne la Cluj. E un minus pentru ei că nu îl vor avea pe bancă pe antrenorul Marius Șumudică, dar au jucători foarte buni, care pot face diferența", a spus Miriuță vineri, într-o conferință de presă.


Antrenorul feroviarilor se consideră acasă pe Cluj Arena, unde va fi disputat meciul, deoarece echipa va evolua totuși în orașul său, chiar dacă partida nu va fi jucată pe stadionul lui CFR din Gruia.

"Nu e ciudat că jucăm pe Cluj Arena, vom evolua în orașul nostru, la cinci minute de stadionul nostru și e important e că vom avea suporterii cu noi în tribune", a mai spus antrenorul CFR-ului.


Miriuță nu consideră un avantaj că Astra Giurgiu nu-l va avea sâmbătă pe teren pe golgheterul Denis Alibec. El a recunoscut că are emoții în fața acestei partide, ce reprezintă prima ocazie din cariera sa de antrenor de a câștiga trofeul Supercupei.

"Vreau să câștig prima Supercupă, am nevoie de acest trofeu. Știu că va fi selecționerul României la meci, dar e un joc normal și vreau să dau cât mai mult din mine", a spus și fundașul portughez Mario Camora, căpitanul CFR Cluj.


Meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu va avea loc sâmbătă, pe stadionul Cluj Arena, de la ora 21,45.

Astra Giurgiu are în palmares o Supercupă a României, în timp ce feroviarii clujeni au câștigat de două ori acest trofeu.

abonare newsletter