Sport

Cine i-a spus lui Ibrahimovic că are voie să fie doar “prinț” la Manchester United, titlul de “rege” fiind deja luat - VIDEO

După ce a câștigat titlul în 4 campionate diferite, Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United și mutarea a fost privită cu mult entuziasm atât de fanii “diavolilor”, cât și fostele glorii ale trupei de pe Old Trafford.

sursa foto: facebook.com/ZlatanIbrahimovic sursa foto: facebook.com/ZlatanIbrahimovic

Legenda lui Manchester United, francezul Eric Cantona i-a transmis un mesaj special lui Zlatan Ibrahimovic: “Poate fi un singur rege la Manchester”.

“Am un mesaj pentru Zlatan Ibrahimovic. Ai decis să devii "roșu" și e cea mai bună decizie pe care ai luat-o în viața ta. Când pășești pe Teatrul Viselor și simți spiritul legendelor care au fost acolo înaintea ta, când înscrii chiar în fața tribunei Stretford End, când auzi toți acei suporteri care îți strigă numele, când inima îți bate atât de tare încât crezi că o să-ți sară din piept, când simți că îi iubești pe fani la fel mult cât te iubesc și ei pe tine, atunci vei realiza că într-un final ai ajuns acasă. Încă un lucru: Nu poate fi decât un singur "Rege" în Manchester. Tu poți să fii "Prințul" și dacă îți dorești poți chiar să iei tricoul cu numărul 7. E cadoul meu de bun venit pentru tine. Regele a plecat, trăiască Prințul” a spus Cantona.

Etichete: manchester united
abonare newsletter