Sport

EURO 2016: Gabriel Torje despre înfrângerea în fața Albaniei: “E o seară mai mult decât rușinoasă”

Gabriel Torje a fost probabil unul dintre cei mai sinceri jucători din lotul naționalei, după umilința suferită vineri seara în meciul cu Albania din grupele Euro 2016.

sursa foto: facebook.com sursa foto: facebook.com

La câteva minute, după meciul România-Albania 0-1, în urma căruia România a pierdut orice șansă de a merge mai departe de grupe, Gabriel Torje a recunoscut că prestația echipei naționale a fost rușinoasă atât în meciul cu albanezii, cât și în celelalte. “E greu să ne găsim cuvinte, e o seară mai mult decât rușinoasă, rezultatul pe care l-am avut în această seară și prestația noastră la campionat”, a spus Torje la PRO TV.

Jucătorul român nu a încercat să găsească scuze și motive pentru prestația proastă a românilor din meciul cu Albania. “Cu Franța am arătat că am putut mai mult. E greu să găsim acum scuze și motive pentru ce s-a întâmplat în această seară”, a menționat Gabriel Torje.


El a adăugat că va fi foarte greu ca rușinea cu Albania să fie uitată prea curând. “Cred că va fi greu să uităm ce s-a întâmplat la acest campionat, să ratăm ocazia să înfrângem Albania care nu ne-a mai bătut de 68 de ani. E greu să trecem peste acest campionat, dar trebuie să ne gândim la Campionatul Mondial”, a declarat Torje.

Fotbalistul a punctat că vina este a tuturor jucătorilor. “M-aș critica pe mine pentru că aș fi putut să aduc mai mult în acest meci. Este vina tuturor nu a unui singur jucător. Am văzut multe capete plecate în vestiar, mulți jucători triști”, a mai spus Torje la postul de televiziune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter