Sport

Majoretele de la „Deja – Vu Avram Iancu” vor reprezenta România la Campionatele Europene

Municipiul Bistriţa a fost gazdă, zilele trecute, a Campionatului Naţional de Majorete, printre protagonistele acestui concurs fiind şi sportivele legitimate la clubul „Deja – Vu Avram Iancu” din Cluj Napoca.

Fetele pregătite de  Zsuzsanna Trella şi Adela Berindean au avut o comportare deosebită, câştigând trei titluri naţionale, la secţiunile majorete tradiţionale cu pom – poni, la junioare şi cadete, şi la cheerdance hip – hop, la junioare, şi o medalie de argint la cadete, la secţiunea hobby – show.

În urma acestor rezultate, reprezentantele clubului „Deja – Vu Avram Iancu” din Cluj Napoca vor reprezenta România, în premieră, la Campionatul European de Cheerleading, secţiunea Hip-Hop Junioare, care se va desfăşura în luna iulie, în capitala Austriei, la Viena.


De asemenea, Alexandra Suciu şi colegele ei ne vor reprezenta ţara şi la Campionatul European de Majorete, ca se va desfăşura în septembrie, în Croaţia. Clubul clujean, care funcţionează din 2010, a obţinut numeroase distincţii pe plan intern şi internaţional, dintre acestea putând aminti distincţiile de duble campioane europene şi duble vicecampioane europene, precum şi triple campioane naţionale şi triple vice-campioane naţionale cu echipa de cadete, duble campioane naţionale şi duble vicecampioane europene cu echipa de junioare ori campioane nationale în acest an, fiind şi si singura echipă ce va reprezenta România la Campionatul European de Cheerleading, secţiunea Hip-Hop, la junioare. 

abonare newsletter