Sport

100 de echipe din țară și străinătate participă la turneul Fotbal à la Cluj

Peste 300 de meciuri vor avea loc la Cluj, în perioada 3-5 iunie, în cadrul turneului de fotbal pentru copii şi juniori Fotbal à la Cluj, ediţia III-a.

100 de echipe din țară și străinătate participă la turneul Fotbal à la Cluj 100 de echipe din țară și străinătate participă la turneul Fotbal à la Cluj

Fotbal à la Cluj devine încet, încet un turneu de referința din zona Ardealului și chiar din România, din ce în ce mai multe echipe anunțându-și participarea. La primele doua ediții, Clujul a fost vizitat peste 200 echipe din toată țara, dar și din străinătate (Anglia, Ungaria, Moldova), iar anul acesta și-au anunțat participarea în premieră, printre altele, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Academia de Fotbal Atletico de Madrid filiala Timișoara, Alma Sibiu, United București. Vor fi de asemenea echipe foarte puternice din toate zonele țării: Timișoara, Arad, București, Satu Mare, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița, Cluj etc., echipe cu rezultate deosebite la multe turnee naționale și internaționale.

Ca și puncte de atracție care devin deja tradiționale pentru Fotbal à la Cluj sunt: cupe pentru câștigători  de dimensiuni impresionante, realizate manual, din lemn, special pentru acest turneu, premii constând în borcane cu miere de albine pentru cei mai slab clasați, concursul galeriilor pentru părinți, înghețată pentru toți copiii participanți la premiere.


Programul turneului (orientativ) este următorul: Baza Sportivă Unirea: Vineri, 3 iunie: până la ora 12 – sosirea echipelor - check-in, după ora 12 meciuri în grupe; Sâmbătă 4 iunie: meciuri, vizitarea diferitelor obiective turistice din Cluj Napoca, dineu oficial antrenori, organizatori, parteneri; Duminică 5 iunie: meciuri semifinale, meciuri de clasament, finale, festivitatea de premiere şi închiderea turneului.

Se vor acorda premii constând în cupe, medalii, diplome pentru echipele clasate pe locurile 1, 2 şi 3, premii individuale pentru cel mai bun jucător, golgheter şi cel mai bun portar la fiecare categorie de vârstă şi diplome pentru toate echipele participante. De asemenea, se vor acorda premii materiale constand în rucsaci, mingi, tricouri, produse apicole, alte premii surpriză.

Ultimele Stiri
abonare newsletter