Sport

Haideți să îi susținem pe băieții de la „U” BT în meciul cu CSM Oradea. Electric Castle oferă 100 de bilete GRATUITE

Organizatorii Electric Castle oferă 100 de bilete gratuite la meciul de baschet „U” BT – CSM Oradea, din play off ul Ligii Naționale, care va avea loc mâine seară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Prezența în Sala Polivalentă poate aduce și un abonament pentru toate cele 4 zile ale festivalului din luna iulie.

Haideți să îi susținem pe băieții de la „U” BT în meciul cu CSM Oradea. Electric Castle oferă 100 de bilete GRATUITE Haideți să îi susținem pe băieții de la „U” BT în meciul cu CSM Oradea. Electric Castle oferă 100 de bilete GRATUITE

Comunitatea Electric Castle Festival este alături de echipa de baschet masculin „U” Banca Transilvania  la meciul care va decide parcursul echipei clujene în Liga Națională. Un număr de 100 de bilete gratuite sunt oferite de catre organizatorii festivalului la meciul de miercuri, 11 mai, de la ora 19:45. A treia partidă din cadrul play-off-ului este decisivă pentru clujeni, care au nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

Pentru a putea intra în posesia unui bilet gratuit, clujenii vor trebui să facă dovada că au postat pe contul personal de pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru echipa „U” BT prin care își îndeamnă prietenii să fie prezenți în sala Polivalentă din Cluj, pe tot parcursul meciului. Mesajele trebuie să conțină și hashtag-ul #haideU. Biletele se pot ridica de la  „Booha Bar”, pe strada Piezișă nr. 19, marți, 10 mai, și miercuri, 11 mai, până la ora 18:00, unde se va prezenta și mesajul publicat online.


În paralel, pe pagina https://www.facebook.com/ElectricCastle, clujenii se pot înscrie pentru a participa la un concurs dotat cu premii în abonamente la festival. Condiția – să fie prezenți în sală unde, în pauza meciului, vor fi anunțate numele a trei suporteri care vor avea ocazia să își testeze abilitățile sportive. Fiecare concurent va putea efectua trei aruncări la coș, iar dacă cel puțin una este reușită, răsplata va fi un abonament la ediția din acest an a Electric Castle Festival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter