Sport

Marcel Țenter, înaintea meciului 3 din play-off, CSU Sibiu – U-BT Cluj: “Va fi cu siguranță un meci disputat”

Baschetbaliștii echipei U-BT Cluj au ajuns duminică la Sibiu, unde vor disputa, luni seară, al treilea meci din seria play-off cu CSU.

Marcel Tenter Marcel Tenter

Luni seară, de la ora 19.45, U-BT Cluj va întâlni din nou echipa CSU Sibiu, în al treilea meci al seriei play-off. Dacă este cazul, meciul al patrulea se va juca miercuri, cu începere de la ora 20.00, tot la Sibiu.

Marcel Țenter, antrenorul principal al baschetbaliștilor clujeni speră să încheie seria de meciuri din play-off cu o calificare în semifinale. “Suntem pregătiți pentru acest meci și avem încredere în munca noastră. Sperăm să reușim o evoluție bună, constantă pe toată durata partidei și să încheiem seria cu o calificare în semifinale. Va fi cu siguranță un meci disputat, așa cum îi stă bine unui derby de tradiție, așa cum sunt jocurile dintre U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu!”, a declarat Țenter.


Suporterii echipei U-BT care doresc să participe la meciul trei de la Sibiu sunt rugaţi să trimită un mail la adresa ionela.haba@u-bt.ro care să cuprindă, nume, număr de telefon şi numărul de bilete. Biletele vor putea fi achiziţionate de la Sibiu, astăzi, de la un reprezentant al clubului clujean. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet a avut loc în 18 aprilie, la Cluj. U-BT s-a impus în fața CSU Sibiu cu 85 la 77. Al doilea meci din play off s-a jucat în 20 aprilie, când din nou, clujenii i-au învins pe sibieni. Scorul în meciul al doilea a fost 72-67. Chiar dacă oaspeții au revenit în final și chiar au avut șansa egalării, U-BT a avut grijă de fiecare posesie, în ciuda unei apărări om la om pe tot terenul pusă în scenă de sibieni și a învins, ducând scorul seriei la 2-0.


Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost arhiplină la ambele meciuri, iar galeria și spectatorii au făcut o atmosferă de senzație.

Ultimele Stiri
abonare newsletter