Sport

Becali, după ce Steaua a pierdut calificarea în finala Cupei României: “Insolvenţa şi falimentul. Credeţi că glumesc?”

La doar câteva zile după ce a pierdut aproape sigur titlul de campioană, Steaua a ratat și al doilea obiectiv, fiind eliminată în semifinalele Cupei României, după 2-2 cu Dinamo (0-0) în tur.

sursa foto: digisport.ro sursa foto: digisport.ro

La final, Becali a analizat disputa, l-a criticat pe Balaj pentru deciziile luate, dar, mai important, a părut că vorbeşte foarte serios de intrarea în insolvenţă. De pe locul secund campioana are şanse minime să ajungă în grupele Ligii, astfel că patronul a explicat încă o dată că nu mai e dispus să investească. O salvare ar putea fi reprezentată de vânzarea fotbaliştilor de valoare, Varela şi Stanciu fiind monitorizaţi de formaţii din Vest, scrie digisport.ro.

“Depinde de foarte mulți factori dacă vom vinde jucători. Fără Liga Campionilor sau Europa League nu vom mai avea decât două variante: insolvența și falimentul. Credeți că glumesc? Păi, ce, ne batem joc de bani? Oamenii se distrează la fotbal, dar eu sunt singurul nebun și prost care dă bani.


Dacă eu mă las și renunț la fotbal, nu va mai fi fotbal în România, doar ca pe vremuri. Campioana o să mai joace în Europa, atât. Eu am ținut flacăra fotbalul românesc”, a declarat Becali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter