Sport

Vicente del Bosque, după meciul România – Spania: „România a făcut un meci foarte bun, Spania nu a jucat așa cum ar trebui”

Antrenorul naționalei Spaniei, Vicente del Bosque a declarat după meciul de duminică seara că jucătorii spanioli nu au jucat așa cum ar trebui. Jocul a avut de suferit în profunzime.

Vicente del Bosque a declarat că echipa României a avut un joc foarte bun. “România a făcut un meci foarte bun, ne-au creat multe probleme inclusiv în apărare”,  a spus antrenorul Spaniei.

Despre jucătorii spanioli, del Bosque a afirmat că nu au jucat așa cum ar trebui. “Nu am jucat așa cum ar trebui, am avut de suferit la jocul în profunzime. Trebuie să tragem o singură concluzie, global pe echipă”, a spus antrenorul.


Despre atmosferă, acesta a declarat că a fost o ambianță foarte plăcută, iar suporterii și-au încurajat echipa națională.

Despre portari, del Bosque a declarat că au apărat foarte bine și în meciul cu Italia și cu România. “Echipa a jucat foarte bine atât defensiv, cât și ofensiv, de asemenea au făcut un lucru foarte bun și la mijlocul terenului, dar a lipsit finalizarea pentru că nu au creat acel presing pe care îl fac de obicei jucătorii Spaniei”, a încheiat antrenorul Spaniei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter