Sport

Vicente del Bosque, antrenorul Spaniei: “România este un adversar redutabil, bine organizat în apărare”

Antrenorul echipei naționale a Spaniei, Vicente del Bosque și jucătorii Nacho și Koke au susținut o conferință de presă sâmbătă seara, înaintea meciului România-Spania.

Vicente del Bosque a declarat sâmbătă la Cluj că echipa României este un adversar redutabil, bine organizat în apărare. “Am urmărit echipa României, am văzut meciul contra Italiei când a făcut egal și cu Lituania când a învins cu 1-0. România este o echipă bine organizată ceea ce înseamnă că este un adversar redutabil. Având în vedere că au primit doar două goluri, înseamnă că sunt foarte bine organizați în apărare”, a afirmat Vicente del Bosque.

Selecționerul Spaniei a mai spus că își amintește de meciul său de debut care a fost contra echipei României.


Referitor la schimbarea locației meciului de la București la Cluj, Vicente del Bosque a precizat că nu îi afectează în nici un fel acest amănunt. ”Schimbarea locației de desfășurare a meciului a fost decizia Federației. Pe noi nu ne afectează această schimbare ”, a subliniat antrenorul Spaniei.

Cei doi jucători, Nacho și Koke au declarat că pentru ei este o onoare să joace la echipa națională. “Pentru mine este o onoare că am fost selectat la echipa națională. Într-adevăr, echipa națională are mulți jucători de valoare, de aceea sunt onorat că am fost selectat”, a spus Nacho.


La rândul său, Koke a afirmat că este onorat să îmbrace tricoul național. “Pentru noi la fiecare meci este o onoare să îmbrăcăm tricoul echipei naționale și suntem orgolioși să fim selecționați.  România este o echipă care nu poate fi învinsă chiar ușor. Dintre jucători îi cunoaștem pe Torje”, a precizat Koke.

Despre echipa națională a României, cei doi jucători au declarat că “este o echipă care chiar dacă nu mai are numele de dinainte, i-am recunoscut pe jucătorii României”.


Jucătorii spanioli au mai spus că trebuie să dea totul pentru echipa națională, chiar dacă au meciuri importante și la echipele de club.

În ceea ce privește măsurile de securitate, aceștia au spus că „sunt luate datorită factorilor din Europa din prezent. De aceea aceleași măs de securitate se iau și la cluburile unde jucăm”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter