Sport

Încă un „război” Cluj – Bucureşti? Nadal va juca „după toate probabilitățile” la Sala Polivalentă în Cupa Davis

România s-a califcat în turul doi al Grupei I, Zona Europa-Africa, din Cupa Davis by BNP Paribas, după un 4-1 confortabil cu Slovenia.

foto: https://www.facebook.com/Nadal/photos/pb.64822581025.-2207520000.1457351780./10153609765191026/?type=3&theater foto: https://www.facebook.com/Nadal/photos/pb.64822581025.-2207520000.1457351780./10153609765191026/?type=3&theater

Problema învingătoarei fiind rezolvată încă de sâmbătă, după meciul de dublu, cele două jocuri de simplu de duminică s-au disputat după sistemul „cel mai bun din trei seturi”. Adrian Ungur a pierdut, 3-6, 4-6, jocul cu Blaz Rola, pentru ca Marius Copil să mai bifeze o nouă victorie, în fața unui public extrem de numeros, 6-3, 6-3 cu Tomislav Ternar.

„Cred că era de așteptat să vină în număr atât de mare, pentru că am avut pentru prima oară, la Arad, un meci de Cupa Davis și cine știe când se va mai organiza un alt meci aici. Ne-am simțit foarte bine aici, băieții afirmând și ei același lucru, și dorim să revenim pentru a juca, cât de curând”, a spus Marius Copil, încă afectat de răceala care i-a făcut probleme în ultimele zile.


„Nu mă simt tocmai bine, respir cu greutate, lucru care mă obosește. De altfel, din acest motiv nu am fost cu băieții să sărbătorim împreună victoria obținută în fața Sloveniei, preferând să stau acasă să mă odihnesc”, a mai spus Copil.

Cluj vs. Bucureşti

Despre meciul din vară cu Spania, programat să se desfășoare în luna iulie, atât Adrian Ungur, cât și Marius Copil, sunt convinși că nu se poate organiza la Arad.


“Avem nevoie de o sală mare, pentru că cererea de bilete va cu cu siguranță foarte mare. Iar în această situație, sala de la Cluj ar corespunde, sau poate la București, acest lucru nu îl știu'', a explicat Copil, în vreme ce Ungur știe sigur două lucruri, că nu se poate juca la Arad și că nu se va juca pe zgură.

„Ne-a plăcut foarte mult la Arad, ne-ar plăcea să mai venim să jucăm aici, dar întâlnirea cu Spania nu cred că se va juca aici, din cauza sălii prea mici. Dacă sala din Arad, cu cele 1.400 de locuri, a fost destul de mică pentru meciul cu Slovenia, cererea de bilete foarte mare pentru meciul cu Spania, sigur că nu va putea face față, motiv pentru care, după toate probabilitățile, vom juca la Cluj. În ceea ce privește terenul pe care vom juca, probabil că acesta va fi hard, zgura, care-i place foarte mult lui Nadal, fiind exclusă”, a spus Ungur.


Sala Polivalentă, mândria Clujului

Strălucitoare, radiantă, versatilă și unică în țară, Sala Polivalentă Cluj-Napoca este cea mai modernă și încăpătoare construcție destinată organizării de evenimente. Dezvoltată pe 5 niveluri, subsol, parter și etajele 1-3, sala multifuncțională este destinată celor mai diverse activități.

Cu o suprafață totală de 38.410 mp și o capacitate de până la 10.000 de locuri, cu tribune retractabile iar podeaua poate fi scoasă dacă e cazul,  sala poate să găzduiască şi a găzduit  cele mai variate evenimente, de la sporturi de contact (judo, box, arte marțiale etc) la gimnastică, hochei, tenis și alte sporturi de echipă (baschet, handbal, volei etc) până la evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau concerte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter