Sport

Războiul declarațiilor continuă. Reghecampf i-a răspuns lui Boc: “Pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele”

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf a reușit să își atragă antipatia primarului Emil Boc. Reghecampf a ieșit sâmbătă din nou la atac.

Războiul declarațiilor continuă. Reghecampf i-a răspuns lui Boc: “E mic atât la propriu, cât și la figurat” Războiul declarațiilor continuă. Reghecampf i-a răspuns lui Boc: “E mic atât la propriu, cât și la figurat”

După ce primarul Emil Boc a reacționat joi la declarația de acum câteva zile a lui Laurențiu Reghecampf care spunea că organizarea meciului România-Spania la Cluj este o pată pe obrazul României, sâmbătă Reghecampf a ieșit cu o altă declarație. De data aceasta, la adresa lui Boc.

În conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, Reghecampf i-a transmis lui Boc că este un “om mic, atât la propriu, cât şi la figurat” şi nu a ezitat să-l critice din nou pe edilul din Cluj, pe care-l consideră vinovat de situaţia grea a Universităţii Cluj. „Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea”, a spus Reghecampf, citat de prosport.


Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, mulți oameni din fotbal au fost iritați de mutarea meciului România-Spania pe Cluj Arena. Cel mai dur în declarații a fost Laurențiu Reghecampf. “Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România. Cred că ar trebui să se implice cineva, nu ştiu cine, poate chiar preşedintele României. Să dea acoperişul jos, jucăm fără el, nu-i problemă”, a declarat antrenorul Stelei.

Joi, într-o emisiune la un post de radio local, Emil Boc i-a răspuns în termeni la fel de duri. “Suntem un oraş care poate fi considerat un model, contrar afirmaţiilor gen Reghecampf. Este o pată pe creierul domniei sale când face asemenea afirmaţii şi poate ar fi bine să se uite în oglindă când face asemenea afirmaţii”, a spus Boc.


Citește și:

Greii fotbalului dau de pământ cu stadionul din Cluj


Boc îi răspunde lui Reghecampf care a jignit Clujul: “Este o pată pe creierul domniei sale”

abonare newsletter