Sport

U-BT a pierdut meciul cu Steaua, scor 72-76

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a pierdut meciul cu Steaua București, contând pentru cea de-a doua etapă a play-off-ului campionatului.

Jocul a fost unul echilibrat pe întreaga sa durată, ambele echipe alternându-se la conducere. De altfel, echilibrul se vede și din statisticile celor două echipe (30-31 la recuperări, 15-19 la pase decisive, 7-4 la intercepții, 12-15 mingi pierdute).

Este cea de-a 8-a înfrângere pentru U-Banca Transilvania în această ediție de campionat, echipa noastră cedând locul secund în favoarea Stelei CSM EximBank (7 înfrângeri).


La meci au asistat peste 5.500 de spectatori, un nou record de asistență în Liga Națională!.

Antrenorul echipei clujene, Marceș țenter, a dat vina pentru această înfângere pe problemele de sănătate ale jucătorilor. „Din păcate, astăzi a fost o zi grea pentru noi, o zi în care două din cele patru poziții 4 au probleme de sănătate, pe lângă Jucan, s-a accidentat Jorovic, vom vedea ce diagnostic are, iar Kalnichenko a avut un puseu de tensiune aseară, la antrenament și, deși a încercat să joace și să ne ajute, nu a reușit. Din păcate, am avut astăzi multe probleme de sănătate, însă nu este o scuză că nu am reușit să câștigăm... Felicit echipa din București, care a venit hotărâtă să câștige și a jucat bine. Pe final, oboseala și-a pus amprenta asupra unor jucători de-ai noștri, însă nu le pot reproșa nimic, pentru că au luptat întreg meciul și au încercat să facă tot ce le-a stat în putință să câștige meciul, însă este greu în aceste condiții. În orele care urmează, vom vedea ce măsuri putem lua pentru a ne completa efectivul și a juca în mod normal până la finalul campionatului”, a declarat Marcel Țenter.


În etapa următoare, baschetbaliștii echipei U-BT se vor deplasa la Sibiu, această partidă având loc duminică, 6 martie, cu începere de la ora 19.45.

Ultimele Stiri
abonare newsletter