Sport

Peste 3.500 de bilete au fost vândute în mai puțin de o săptămână pentru meciul România - Norvegia de la Sala Polivalentă din Cluj

Cu o lună înainte meciul naționalei României de handbal feminin împotriva naționalei Norvegiei care contează pentru calificarea în cadrul Campionatului European care va avea loc în Suedia, peste jumătate dintre biletele puse spre vânzare la meciul care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au fost deja cumpărate.

Chiar dacă biletele au fost puse spre vânzare în rețeaua eventim abia la mijlocul săptămânii trecute, peste 3.500 de bilete s-au vândut deja, demonstrând că naționala feminină de este mereu bine primită la cea mai mare sală polivalentă din țară.

Naţionala feminină de handbal a României va juca, în 9 martie, împotriva Norvegiei la Cluj-Napoca, într-un meci care contează pentru calificarea la Campionatul European din Suedia.


Biletele pentru partida din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca costă între 30 şi 80 de lei la tribune, precum şi 250 de lei la VIP. Tichetele sunt vândute pe categorii, astfel că cele mai ieftine, de 30 de lei, au fost gândite ca un pachet „Family”, pe baza lor putând să intre la meci un adult şi un copil mai mic de 12 ani, însă doar la peluze sau în colţul sălii, în inelul de sus, acolo unde un tichet normal costă 40 de lei.

Cu 50 de lei se poate intra la peluze în primul inel şi la tribunele aflate în apropiere de colţurile sălii, pe acelaşi nivel, iar cu 60 de lei la tribuna a doua, pe al doilea inel. Tichetele scoase la vânzare în zona centrală a primului inel valorează 80 de lei, iar cele de la VIP 250 de lei, în cazul în care nu vor fi epuizate pe internet ele urmând să fie vândute şi la Sala Polivalentă, cu două zile înaintea partidei.


România şi Norvegia şi-au câştigat până acum ambele meciuri ale grupei din care mai fac parte Belarus şi Lituania, primele două clasate urmând să se califice la Campionatul European din Suedia, ce va avea loc în luna decembrie. Reeditarea semifinalei Campionatului Mondial va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 19:00, returul având loc peste patru zile, în Norvegia.

La ultimul meci disputat de naționala de handbal feminin a României în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, peste 7.300 de suporteri au fost prezenți la meciul pentru calificarea la Campionatul Mondial disputat în compania Serbiei, pe data de 13 iunie 2015.

abonare newsletter