Sport

„U” Cluj s-au împus în fața unei formații din coada clasamentului Ligii a 3-a. „U” Cluj - FC Zalău 3-1

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a mai efectuat un meci amical, pe terenul de la Baza Sportivă „Dan Anca”, împotriva formației divizionare 3, FC Zalău.

Meciul fotbaliștilor „U” Cluj împotriva formației FC Zalău, echipă care se situează pe penultimul loc în Liga 3, Seria 5, disputat miercuri, a fost al cincilea din după reunirea lotului în acest an.

Tehnicianul echipei clujene, Mihai Teja, a reuşind să îi folosească în acest meci pe toţi jucătorii echipei, inclusiv cei aflaţi în probe. Golurile „studenţilor” au fost marcate de Robert Boboc, Andreas Calcan şi Norbert Janos.


În defensiva lui „U” jucând şi Andrei Magda, fost component al celor de la FC Bihor, care se află în probe la echipa clujeană.

Totodată, Teja i-a testat din nou pe Nicuşor Grecu şi Raul Stanciu, cei care au debutat la formaţia clujeană în amicalele precedente şi care aşteaptă, la rândul lor, un semn din partea lui Teja.


Pentru acest meci, antrenorul echipei sălăjene, Costică Olariu, a deplasat toţi jucătorii, chiar şi cei aflaţi în probă iar pe durata celor două reprize, antrenorul de la Zalău a rulat tot lotul .

Clujenii au fost cele care au deschis scorul în prima repriză , aceasta terminându-se cu 1-0. În ce-a de a doua repriză clujenii au mai marcat două goluri, iar pentru FC Zalău a înscris Louis Copilescu, jucător venit în această iarnă.


Echipa de start a „U” Cluj: Grecu - Butean, Magda, Crișan, Berci - Boboc, Stanciu - Alex Dulca, Moruțan, Calcan - Patrick Popescu. Au mai intrat: Ciupe, Mutu, Hâmpea, Janos, Greu şi Zdroba.

abonare newsletter