Sport

Iuliu Mureşan: "Decizia TAS este injustă"

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului CFR Cluj, consideră "injustă" decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a menţine depunctarea echipei pe care o conduce.

„În cursul acestei seri a fost comunicată părţilor decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ca urmare a apelului formulat în data de 12 iunie 2015 de către clubul nostru. Decizia Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF este menţinută, astfel că apelul declarat de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj a fost respins. Fără a comenta soluţia pronunţată, considerăm că este o decizie injustă, întrucât prin aceasta este înfrânt principiul meritului sportiv, iar rezultatele obţinute pe teren de către jucătorii echipei noastre au trecut în plan secund”, a declarat Iuliu Mureşan.

CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au fost depunctate de către Federaţia Română de Fotbal, cu câte şase puncte, la începutul acestui sezon, pentru că n-au reuşit să îndeplinească cerinţele manualului de licenţiere, mai exact capitolul cu privire la datoriile către jucători şi terţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter